De Tellerlikker

Dinerbon Winschoten De Tellerlikker
Adres
De Venne 111
9671 EP Winschoten
Telefoon
0597 - 415579
Dinerbon Winschoten De Tellerlikker
Dinerbon Winschoten De Tellerlikker

In de noordelijke stad Winschoten is het altijd gezellig. Het is niet voor niets dat een bijnaam van de inwoners sodommers is. Die gezelligheid kunt u ook proeven, zoals bijvoorbeeld bij De Tellerlikker. Dit leuke restaurant is de aangewezen locatie voor een avondje echt Gronings genieten. Met een combinatie van gastvrijheid en lekker eten kan iedereen hier lekker tafelen. Ook met een Diner Cadeau Dinerbon.

De kaart die is samengesteld door het keuken team is beïnvloed door drie belangrijke keukens. De Franse keuken omdat de smaken hiervan altijd goed zijn. De Nederlandse keuken omdat ze bij de Tellerlikker toch gewoon Nederlanders zijn. En de Duitse keuken, omdat deze lekker is en omdat u met een hink, een stap en een sprong in dit land staat. Door de combinatie van deze drie keukens is een kaart ontstaan die verdomde lekker is en een brede keus voor elke gast heeft. Neem bijvoorbeeld één van de zes verschillende schnitzels of kies voor een drie-eenheid van vis. Het is allemaal mogelijk.

Om het geheel af te maken hebben ze De Tellerlikker iets bedacht dat door de vaste gasten met verve wordt gedaan. Tafelgrillen. U krijgt een eigen grill aan tafel met vier verschillende soorten vlees of vis en mag deze vervolgens zelf grillen. Niet alleen leuk maar u zult nooit meer té rood of té gaar vlees krijgen, want u mag het zelf bepalen!

Ga dus snel op reis naar het noorden en lik uw bord af bij de Tellerlikker. Vergeet niet uw Dinercheque van Diner Cadeau mee te nemen als u vertrekt.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10