New Royal York

Dinerbon Winschoten New Royal York
Adres
Stationsweg 21
9671 AL Winschoten
Telefoon
0597 414300
Dinerbon Winschoten New Royal York
Dinerbon Winschoten New Royal York

Voor heerlijke, traditionele en vertrouwde gerechten zit u goed bij restaurant New Royal York in Winschoten. Soms hoeft het wiel niet opnieuw uitgevonden te worden, klassieke gerechten zijn niet zonder reden klassiekers geworden. Met uw dinerbon of dinercheque heeft u bij New Royal York een avond met de klassiekers op z’n best.

Perfect gelegen tegenover NS station Winschoten en nabij het gezellige centrum vindt u ons restaurant. Al meer dan 75 jaar kunt u bij ons terecht voor zowel lunch als diner. Onze lunch bestaat uit een ruim aanbod van verse luxe belegde pistoletjes, tosti’s en uitsmijters. Ook kunt u hier tijdens de lunch al genieten van een kipsate, spare ribs, pasta of verse salade. Tijdens het diner heeft u bij ons keuze uit verschillende soorten schnitzels, runderstoofpotje, roodbaarsfilet, lasagna en nog veel meer. Een greep uit de klassiekerse van diverse Europese keukens. Er is bij ons genoeg keuze voor iedereen.

Perfect gelegen, een traditionele kaart en een gastvrije sfeer, dat is ons restaurant. Bij ons bent u van harte welkom met uw dinerbon of dinercheque om te genieten van een van onze klassiekers. Wij zijn zeven dagen per week geopend voor lunch en diner. Maar u bent ook welkom voor alleen een kop koffie of een borrel. Kom gezellig langs!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10