Gouden Karper

Dinerbon Winsum Gouden Karper
Adres
Hoofdstraat Winsum 5
9951 AA Winsum
Telefoon
0595 744060
Dinerbon Winsum Gouden Karper
Dinerbon Winsum Gouden Karper
Dinerbon Winsum Gouden Karper

Altijd al eens willen eten in de oudste herberg van Nederland? Dan moet je in het Groningse dorpje Winsum zijn. De Gouden Karper is een plek waar zowel dorpelingen elkaar ontmoeten, als waar de toerist ook graag langs komt. Het restaurant ligt in de buurt van het Pieterpad. Als wandelaar is het een uitstekend idee om de voeten even te laten rusten onder het genot van iets lekkers bij deze herberg. Het restaurant is prachtig gesitueerd in een historisch pand. Je kan binnen in het gemoedelijke eetcafé wat eten of drinken, maar ook op het sfeervolle terras bij mooi weer. Neem je Dinercheque mee en ontdek dit pareltje in het noorden.

Bij de Gouden Karper eet je verantwoord. De ingrediënten worden zoveel mogelijk duurzaam en lokaal ingekocht. De vis wordt duurzaam gevangen in de Noordzee. Het rundvlees komt van de Groningse weiderund met het graskeurmerk en het varkensvlees van het Grasvarken. Deze dieren worden op een diervriendelijke manier gehouden. En als je liever geen vlees eet, dan heb je bij de Gouden Karper ook ruim keus uit diverse vegetarische gerechten. Ook glutenvrije gerechten zijn zeker mogelijk. Met je Dinerbon kan je dus een gevarieerd gezelschap meenemen naar het restaurant.

De menukaart voor het diner bij de Gouden Karper verandert per dag, omdat de ingrediënten worden aangeleverd door lokale producenten. Je hebt keuze uit voorgerechten, tussengerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De lunchkaart bestaat uit soepen, belegde broodjes, uitsmijters, salades en pannenkoeken. Voor ieder wat wils! Tevens worden er tussen 15.00 en 17.00 uur hapjes geserveerd, zoals nacho's, bittergarnituur, kaas en worst en een broodplankje. Ook voor de hapjes mag je natuurlijk je Dinerbon gebruiken.

De Gouden Karper is van april tot en met oktober zeven dagen per week geopend. Van november tot en met maart is het restaurant op maandag gesloten. Om 10 uur opent het restaurant, op zondag om 12.00 uur. Online kan je een tafel reserveren. Wacht niet langer, zoek je Dinercheque op, nodig wat gezelschap uit en vertoef binnenkort een avond in de Gouden Karper.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10