Wellnessresort de Waterlelie

Dinerbon Zevenhuizen Wellnessresort de Waterlelie
Adres
Oudestreek 47
9354 AD Zevenhuizen
Telefoon
0594 632524
Dinerbon Zevenhuizen Wellnessresort de Waterlelie
Dinerbon Zevenhuizen Wellnessresort de Waterlelie
Dinerbon Zevenhuizen Wellnessresort de Waterlelie
Dinerbon Zevenhuizen Wellnessresort de Waterlelie

Restaurant Wellnessresort de Waterlelie is gelegen op een prachtige, landelijke locatie in het Groningse Zevenhuizen. Naast diverse wellness behandelingen, baden en een sauna-of een hamam bezoek in ons naastgelegen wellnessresort, kunt u hier ook terecht voor een heerlijke versnapering in het restaurant. Wij zijn elke dag geopend! 
Er bestaat ook de mogelijkheid om bij mooi weer in de tuin van ons wellnessresort of op het terras van ons restaurant uw maaltijd of versnapering te nuttigen. 

De chef-koks van ons restaurant stellen het menu zorgvuldig samen. Zij verrassen u met een menukaart, die een aantal keer per jaar wordt aangepast. Wij verzorgen hier lunches, maar ook diners of gewoon een heerlijk kopje koffie,thee of warme chocolademelk met een stuk gebak. Borrelen behoort ook tot de mogelijkheden. Er staan diverse sappen, frisdranken, wijnen en bieren op onze kaart en ook diverse borrelhapjes. Ook als vegetariër kunnen wij u van dienst zijn, met de keuze uit diverse vegetarische en vegan gerechten. Bij allergieën is het mogelijk om een aangepast menu te nuttigen. U dient dan wel tijdig contact op te nemen met ons restaurant, zodat onze chef-koks de mogelijkheden met u door kunnen nemen. U kunt dan zonder zorgen uw maaltijd nuttigen; er wordt graag met u meegedacht. 

Kom eens gezellig langs in ons restaurant om van onze heerlijke menukaart te genieten. Borrelen is elke dag mogelijk. Van zondag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 21.30 uur. En op vrijdag en zaterdag kunt u van 12.00 uur tot 22.00 uur terecht. Uiteraard kunt u hier ook betalen met uw Dinerbon en/of Dinercheque
Tot ziens bij Restaurant Wellnessresort de Waterlelie te Zevenhuizen. Geniet van uw hapje en drankje!

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10