Bakkerij Riedstra Zuidbroek

Dinerbon Zuidbroek Bakkerij Riedstra Zuidbroek
Adres
Spoorstraat 15
9636AS Zuidbroek
Telefoon
0598 745005
Dinerbon Zuidbroek Bakkerij Riedstra Zuidbroek

Bakkerij de Riedstra Zuidbroek is in 1911 door de familie Penninga opgericht

Bakkerij de Riedstra Zuidbroek is in 1911 door de familie Penninga opgericht. In 1979 is het bedrijf over genomen door de familie Riedstra en tot op de dag van vandaag is het bedrijf inmiddels al meer dan 100 jaar een begrip in Veendam en de nabije regio. Met de dinercheque kun je uitstekend terecht voor lekkere broodjes, die je in de bakkerij op kunt eten of thuis op kunt eten. Wat voor lekkernijen wil jij graag een keer uitproberen met de dinercheque bij Bakkerij de Riedstra Zuidbroek?

Het succes van Bakkerij de Riedstra Zuidbroek

Bakkerij de Riedstra Zuidbroek staat al jarenlang bekend om het grote succes. Echte vakmensen maken dag in, dag uit, in de bakkerij achter in de winkel in Veendam, het lekkerste soort brood, het meest smaakvolste gebak en de best mogelijke Groningse koek en heerlijke hardbroden. In de winkels van Bakkerij de Riedstra Zuidbroek wordt je iedere dag weer geholpen door het vriendelijke personeel. Ze weten je als geen ander goed te adviseren over het aanbod.

Neem na een bezoek aan Bakkerij de Riedstra Zuidbroek overheerlijk brood mee naar huis

Nadat je met de dinerbon een bezoek hebt gebracht aan Bakkerij de Riedstra Zuidbroek, wil je thuis natuurlijk ook lekker na kunnen genieten. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Je hebt bij Bakkerij de Riedstra Zuidbroek namelijk de keuze uit tal van lekkere broodjes. Iedere dag wordt er in de bakkerij een grote diversiteit aan soorten brood gemaakt. Het assortiment bestaat uit onder meer de enkelvoudige broodsoorten als bruin brood, wit brood en volkoren brood. Ook heb je de keuze uit een breed assortiment aan meergranen broodsoorten en wellicht neem je ook meteen met de dinerbon een aantal streekproducten en suikerbrood mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10