Bakkerij Leistra Zuidhorn

Dinerbon Zuidhorn Bakkerij Leistra Zuidhorn
Adres
Nieuwstraat 1
9801CR Zuidhorn
Telefoon
0594 529586
Dinerbon Zuidhorn Bakkerij Leistra Zuidhorn

De allerlekkerste taarten bestel je bij Bakkerij Leistra in Zuidhorn

Veel mensen weten Bakkerij Leistra in Zuidhorn al te vinden. En dat is natuurlijk niet voor niets. Bij deze bakkerij ben je voor tal van soorten lekkernijen aan het juiste adres. Het is maar net waar je je dinercheque graag aan uit wilt geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een overheerlijke taart? Deze wordt met alle liefde voor je gemaakt. Kies bijvoorbeeld voor een royale slagroomtaart of laat een taart maken met een foto erop. De mogelijkheden met je dinercheque zijn bij Bakkerij Leistra in Zuidhorn heel divers.

Krokant vers brood en diverse specialiteiten bij Bakkerij Leistra in Zuidhorn

Een bakkerij zou een bakkerij niet zijn als het brood niet zelf wordt gemaakt. Daar is het team van Bakkerij Leistra in Zuidhorn dan ook maar al te goed in. Je kunt verschillende broden halen met je dinerbon, maar ook voor diverse specialiteiten zit je hier helemaal goed. Wacht dacht je bijvoorbeeld van koek, roggebrood, suikerbrood en eierkoeken? Ideaal als je bijvoorbeeld in het weekend wat luxer wilt ontbijten. Kom je binnenkort en keer langs bij Bakkerij Leistra in Zuidhorn?

Vers en overheerlijk banket bij Bakkerij Leistra in Zuidhorn

Naast vers gebakken brood biedt Bakkerij Leistra in Zuidhorn ook een zeer divers aanbod aan vers en overheerlijk banket. Probeer bijvoorbeeld het lekkerste gebak, luxe puddingbroodjes en gevulde koeken. Bakkerij Leistra in Zuidhorn is zes dagen per week geopend. Op maandag en dinsdag ben je van harte welkom tussen 08:30 uur – 13:30 uur, op woensdag en donderdag van 08:30 uur – 17:30 uur. Op vrijdag van 08:00 uur – 18:00 uur en op zaterdag van 08:00 – 16:00 uur. Op welke dag van de week kom jij een keer langs met de dinerbon?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10