Eethuis Derde Perron

Dinerbon Zuidhorn Eethuis Derde Perron
Adres
Stationsweg 2
9801BA Zuidhorn
Telefoon
0594 507473
Dinerbon Zuidhorn Eethuis Derde Perron

Kom met je dinerbon langs bij Eethuis Derde Perron

Bij Eethuis Derde Perron weten ze als geen ander wat lekker eten is en hoe je kan genieten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Dit maakt het restaurant dan ook een onwijs leuke locatie voor een goed verzorgde en overheerlijke lunch, een goede borrel op vrijdagmiddag of in het weekend of voor een uitgebreid diner in de avond. Het is maar net hoe je jouw dinerbon het liefste uit wenst te geven. Zorg je ervoor dat je van tevoren even een tafel reserveert voor jou en je gezelschap? Dan zorgt het personeel van Eethuis Derde Perron dat er reen mooie tafel voor je wordt gereserveerd!

Gastvrijheid, gastvrijheid en heerlijk eten staat centraal bij Eethuis Derde Perron

Gastvrijheid, gastvrijheid en heerlijk eten staat centraal bij Eethuis Derde Perron. Je geniet met de dinercheque van een gezellige ambiance en kunt de langsrijdende treinen bekijken. Je hebt met de cheque de keuze uit een erg gevarieerde menukaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van frisse salades, smaakvolle spareribs, kruidige shoarma, gevarieerde vleesgerechten en rijk belegde pizza's? Ook haalt de visliefhebber zijn of haar culinaire hart op en kan genieten van een ambachtelijk gegrild stukje vis.

Maak met je dinercheque een reservering bij Eethuis Derde Perron

Wanneer kom jij een keer langs bij Eethuis Derde Perron? Het restaurant is op maandag geopend tussen 17:00 uur - 20:55 uur, op dinsdag gesloten, op woensdag geopend tussen 17:00 uur - 20:55 uur, op donderdag geopend tussen 17:00 uur - 20:55 uur, op vrijdag geopend tussen 17:00 uur - 20:55 uur, op zaterdag geopend tussen 17:00 uur - 20:55 uur en op zondag geopend tussen 17:00 uur - 20:55 uur. Tot snel bij Eethuis Derde Perron!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10