El Charro

Dinerbon Haaksbergen El Charro
Adres
Markt 23
7481HS Haaksbergen
Telefoon
053 4787776
Dinerbon Haaksbergen El Charro
Dinerbon Haaksbergen El Charro

Ga nu met uw dinerbon naar El Charro! U kunt El Charro vinden aan de Eibergsestraat in Haaksbergen. Het sinds enige jaren een begrip in Haaksbergen en haar omgeving. Er werkt namelijk een enthousiast die altijd voor u klaar staat om u een onvergetelijke culinaire avond te bezorgen. Zij zijn dan ook gastvrij en uiterst vriendelijk. Ga gerust met al uw vragen en wensen naar hen toe en zij zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen en goed advies te geven. U kunt zowel bij El Charro eten als eten afhalen. Dit is heel handig voor als u niet wilt koken, maar wel thuis een heerlijk gerecht wilt eten! Ideaal voor uw dinercheque! El Charro heeft zo’n 60 zitplaatsen in het restaurant. Het is dus een uiterst geschikt restaurant voor leuke feesten en partijen. Het buitenterras van El Charro beschikt over zo’n 80 zitplaatsen. Of u nu binnen of buiten een feestje wilt vieren, het kan allebei!

De menukaart van El Charro is door de jaren heen heel erg uitgebreid. Zo staan er op de kaart heerlijke vlees en visgerechten die worden afgewisseld met verse groenten. Zo wordt er bijvoorbeeld heerlijke maïs, sla, bonen, tomaten en andere heerlijke en gezonde producten geserveerd. Ook zijn de gerechten heerlijk gekruid, zoals in de echt Zuid-Amerikaanse keuken. Houdt u liever van vegetarische gerechten? Dan bent u bij El Charro ook aan het juiste adres!

Of u nu met jong of met oud komt het maakt allemaal niet uit voor El Charro, maar kom zeker met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10