Fishbar Monk

Dinerbon Haarlem Fishbar Monk
Adres
Turfmarkt 20
2011CB Haarlem
Telefoon
023 7271266
Dinerbon Haarlem Fishbar Monk
Dinerbon Haarlem Fishbar Monk
Dinerbon Haarlem Fishbar Monk

Ben je een visliefhebber? Dan moet je met je Dinerbon zeker eens langs Fishbar Monk in Haarlem. Je kunt het een visrestaurant noemen, maar zelf noemen de eigenaren het een fishbar, vanwege de gemoedelijke sfeer en de aanwezigheid van een heuse bar. Bij Fishbar Monk is het één groot visfeest, waarbij je heerlijk kunt eten van diverse soorten vis, zeevruchten en er is ook een oesterbar. Er zijn enkele vaste gerechten, maar nog vaker worden de gerechten regelmatig afgewisseld en komen er nieuwe creaties bij. Een ding is zeker: je krijgt altijd vers geleverde vis op je bord waar een fantastisch gerecht van is gemaakt. Dus voor vis of visproducten, pak je je Dinercheque en vertrek je naar Fishbar Monk in Haarlem.

Het menu van Fishbar Monk

Kenmerk bij Fishbar Monk is dat er niet gewerkt wordt met gangen. Je kunt dus geen voorgerecht of een hoofdgerecht bestellen, maar je besteld losse menu's die je desgewenst kunt delen. Dat is ook de bedoeling van deze formule, want eten draait ook om gezelligheid en saamhorigheid. Voor het grootste gedeelte bestaan de gerechten uit vers gevangen Nederlands vis en oester uit het Zeeuwse Yerseke die dagelijks binnenkomen. Je kunt oesters per stuk kopen of gebruik maken van de oesterproeverij, waarbij je zes tot twaalf oesters krijgt voorgeschoteld. Maar er zijn ook andere gerechten, zoals kreeft. krab, kokkels of Hollandse garnalen. Ook staan er vissoepen op het menu en groentesoep. Veel gerechten zijn niet met een bepaalde vis aangemerkt, omdat veel afhangt welke vis er dagelijks binnenkomt. Laat je met je Dinerbon daarom dagelijks verrassen welk soort vis je vandaag gaat eten. Er is ook een lunchkaart met visgerechten en diverse vissnacks.

Chef's table

Als je met een grote groep naar Fishbar Monk komt, dan is het leuk om eens de Dinercheque te gebruiken voor de Chef's table. De Chef's table is er voor groepen van acht tot twaalf personen. Je neemt plaats aan een marmeren tafel met uitzicht op de open keuken en laat je verrassen van begin tot eind wat er op tafel komt. Zeker weten dat je met de Chef's table een fantastische culinaire belevenis ervaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10