Restaurant Moda

Dinerbon Haarlem Restaurant Moda
Adres
Andalusië 13-15
2037AT Haarlem
Telefoon
023 8448307
Dinerbon Haarlem Restaurant Moda
Dinerbon Haarlem Restaurant Moda
Dinerbon Haarlem Restaurant Moda
Dinerbon Haarlem Restaurant Moda

Heb je nog ergens een dinerbon of dinercheque in de la liggen en wil je die graag besteden? Doe dat dan tijdens een bezoekje aan restaurant Moda in Haarlem. Moda is een All-You-Can-Eat restaurant waar je terecht kunt voor lunch of diner. Het restaurant heeft een uitgebreid buffet vol Turkse en Marokkaanse gerechten. Wil je voor een klein prijsje lekker uit eten met vrienden, familie of het hele gezin? Dan is Moda de ideale keuze: voor de kinderen is een speelhoek ingericht en ook de toetjesbar is populair onder de jonge (en oude) gasten. De All-You-Can-Eat formule is perfect voor grote gezelschappen: er is altijd wel iets te vinden wat iemand lekker vindt.

Heerlijke hapjes en grillgerechten

Een overvloed aan lekkere hapjes: zo kun je het buffet van restaurant Moda het beste omschrijven. Begin je diner met een bordje Mezzes: dit zijn kleine hapjes zoals gevulde wijnbladeren, olijven en brood met aioli, humus en babaganoush. Naast mezzes kun je bij restaurant Moda ook verschillende grillspecialiteiten proberen. Er is een uitgebreid assortiment vlees en vis: al het vlees is halal en wordt op aanvraag bereid. Kies dus een aantal dingen uit die je wilt proberen, dan maken de chefs het voor je klaar! Natuurlijk is er ook een saladebar en kun je de hele avond patat en snacks pakken. Zorg wel dat je nog wat plek overhoudt, want er is ook een uitgebreid toetjesbuffet. Geniet van al het lekkers en maak kennis met verschillende Turkse en Marokkanse hapjes bij restaurant Moda.

Ontdek Haarlem

Je vindt Restaurant Moda op Andalusië 13 in Haarlem, midden in het winkelcentum in de wijk Schalkwijk. Op deze locatie buiten de binnenstad kun je makkelijk parkeren en eventueel met het OV verder reizen naar het centrum. In het centrum kun je een dagje winkelen of een bezoek brengen aan een van de musea: het Teylersmuseum heeft een interessante wetenschapscollectie en het Frans Hals museum is populair onder kunstliefhebbers. Sluit de dag vervolgens af met een diner bij Restaurant Moda en geniet met het hele gezin van de uitgebreide hapjes. Vergeet niet van tevoren je dinerbon of dinercheque klaar te leggen, zodat je hiermee de rekening kunt betalen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10