Restaurant Morris

Dinerbon Haarlem Restaurant Morris
Adres
Spaarne 36
2011CJ Haarlem
Telefoon
023 5327034
Dinerbon Haarlem Restaurant Morris
Dinerbon Haarlem Restaurant Morris
Dinerbon Haarlem Restaurant Morris

Restaurant Morris is gelegen aan het Spaarne 36, in het bruisende hart van de schitterende stad Haarlem. Ideaal om een Dinerbon te besteden. Het restaurant wordt zeer goed beoordeeld door de vele gasten die er regelmatig komen genieten van de gezellige, robuuste atmosfeer en de zalige keuken. Een uitgebreid assortiment aan heerlijke drankjes, direct te verkrijgen aan de bar, maken van het establishment een Haarlems toppertje. Ook met een dinerbon of Dinercheque kun je in dit restaurant genieten van ouderwetse, grote stukken vlees of een hele vis. Rijk gevulde schalen met salades, planken met heerlijk knapperig brood en lekker hapjes zorgen ervoor dat je niets tekort komt. Geniet extra van smaakvolle wijnen en ijskoude biertjes.

Industrieel sfeervol restaurant Morris

De inrichting van Morris is stoer, intiem en toch industrieel. Aan de muren hangt streetart en de tafels en stoelen zijn van robuust hout. Er zijn verschillende sfeervolle nissen, waar je voldoende privé hebt om het romantisch te houden, maar er zijn ook grote tafels. Het is daarom niet alleen een prima plek om met een groep te gaan eten, maar ook om met zijn tweeën te genieten van bourgondische leven. Als je gebruikmaakt van een Dinercheque is restaurant Morris in Haarlem zeker een stek waar je je hart kunt ophalen. Als je van een goed stuk vlees of een lekkere sappige vis houdt zit je hier goed. Ze kijken niet op een onsje en je krijgt dus echt een forse maaltijd. Er staan bijzonder lekkere gerechten op het menu en de biologische frites smaken ook uitstekend. De smaak van het voedsel is sowieso erg goed en de porties zijn groot. Het vlees is van top kwaliteit en lekker sappig. Dit restaurant in Haarlem wordt hooggewaardeerd vanwege de uitstekende keuken, de prettige sfeer en de ligging.

Vega eten bij Morris in Haarlem?

Ook voor veganisten heeft restaurant Morris een aantal gerechten. Er staan enkele veganistische salades en snacks op het menu, zoals courgettebloem met gepofte tomaten, gerechten met prei, truffel-aardappelsalade en gerechten met kikkererwten. Wil je een uitgebreid Vega diner of gezonde lunch, bespreek dan ter plekke wat de mogelijkheden zijn.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10