Fletcher Hotel Klein Zwitserland

Dinerbon Heelsum Fletcher Hotel Klein Zwitserland
Adres
Klein Zwitserlandlaan 5
6866DS Heelsum
Telefoon
0317 - 319 104
Dinerbon Heelsum Fletcher Hotel Klein Zwitserland
Dinerbon Heelsum Fletcher Hotel Klein Zwitserland

In ons hotel Klein Zwitserland kunt terecht met u dinerbon of dinercheque. Ons hotel is ligt verscholen tussen de zuid Limburgse heuvels. Rust, ontspanning en verwennerij vormt bij ons in hotel Klein Zwitserland een eenheid. Bijna al onze kamers en suites beschikken over een eigen terras of balkon. U kunt zo op elk moment van u dag genieten van de prachtige omgeving waarin u zich begeeft. Voor een perfect verzorgde overnachting zit u bij hotel Klein Zwitserland goed.

Ons hotel beschikt over diverse faciliteiten, zoals het gratis gebruik van ons overdekt zwembad, fitness en saunalandschap met biosauna, aromastoombad, finese sauna en relax ruimte. Tegen betaling verzorgen wij ook heerlijke massages, manicuren en pedicuren in onze Beauty la Perla. Om iedereen van harte welkom te heten in ons hotel beschikt ons hotel over een speciale menukaart voor kinderen en aangepaste tarieven voor kinderen met een leeftijd tot en met 16 jaar. In de omgeving van het hotel zijn genoeg avontuurlijke dingen te beleven voor de kinderen. Natuurlijk kunt u uw verblijf compleet maken door op elk moment van de dag heerlijk te gaan eten in ons restaurant. Wij verzorgen ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een koffie met gebak kunt in ons restaurant terecht.

Ons hotel ligt in Slenaken en omringt door de mooie heuvels van zuid Limburg. Een voordeel van overnachten bij ons is dat u uw reservering tot 48 uur van te voren kosteloos kunt annuleren. Maak gauw u reservering en kom met u dinerbon of dinercheque naar Slenaken. Hotel Klein Zwitserland kunt u bereiken door te bellen naar +31 (0)43- 457 32 91 of door te mailen naar info@kleinzwitserland.com. We zijn gelegen aan de Grensweg 11 te Slenaken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10