t Bolle Tonnetje

Dinerbon Hilversum t Bolle Tonnetje
Adres
Groest 17
1211CX Hilversum
Telefoon
035 5338722
Dinerbon Hilversum t Bolle Tonnetje
Dinerbon Hilversum t Bolle Tonnetje

Een avond vol vermaak aan een van de pooltafels van 't Bolle Tonnetje in Hilversum

Bij 't Bolle Tonnetje in Hilversum ben je aan het juiste adres voor een avond vol vermaak aan een van de pooltafels. De bovenverdieping van het pand beschikt over meerdere tafels. Ideaal als je graag een vrijdagmiddagborrel wilt organiseren, jouw zaterdagavond sportief en gezellig wilt starten of dat je een vrijgezellenfeest wilt organiseren. De pooltafels van 't Bolle Tonnetje in Hilversum zijn ook met de dinerbon volledig af te huren, zodat je iedere tafel voor jezelf hebt. Zo wordt een familiedag, vriendenuitje of een bedrijfsfeest net even wat leuker.

Geniet met de dinercheque met vrienden of familie in het sportcafé van 't Bolle Tonnetje in Hilversum

Wist je dat 't Bolle Tonnetje in Hilversum ook een leuke sportcafé heeft? Ook deze ruimte is te vinden op de bovenverdieping. Je kunt op maar liefst vijf verschillende HD schermen verschillende soorten wedstrijden bekijken. Zo wordt het kijken van die ene spannende finale of een kwalificatiewedstrijd net even wat leuker. Ook deze ruimte kun je met je dinerbon volledig afhuren. Met wie kom jij een keer langs bij 't Bolle Tonnetje in Hilversum?

Drink een afzakkertje of feest tot in de late uurtjes door bij 't Bolle Tonnetje in Hilversum

Wordt dat ene feestje net zo gezellig of heeft jouw favoriete team gewonnen? In beide gevallen wil je dat feestelijke moment natuurlijk wel graag even vieren. Dit begrijpt het team van 't Bolle Tonnetje in Hilversum maar al te goed. Daarom kun je een afzakkertje doen of tot in de late uurtjes feesten in het gezellige feestcafé. Uiteraard kies je uit verschillende drankjes en het personeel van 't Bolle Tonnetje in Hilversum serveert overheerlijke snacks. Zo weet je zeker dat je jouw dinercheque goed gaat besteden in het gezellige feestcafé.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10