Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

Dinerbon Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte
Adres
Krimweg 158
7351TM Hoenderloo
Telefoon
055 3034925
Dinerbon Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte
Dinerbon Hoenderloo Recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte

De Smaak van Hoenderloo

Van lunch tot een heerlijke borrel en van diner tot high tea, ontdek de culinaire hoogstandjes van ons restaurant Smaak van Hoenderloo. Het draait hier om de rondom het bourgondisch wijze genieten van uw gerechten. Of het nu gaat om een drankje of of een heerlijke diner, wij geven een smakelijke invulling aan iedere gelegenheid. Dat doen wij met veel passie en liefde voor eten. Ervaar het zelf en bezoek ons gezellige restaurant in Hoenderloo.

Bourgondisch genieten bij de Smaak van Hoenderloo,
Lekker uiteten in Hoenderloo? U kunt bij de Smaak van Hoenderloo genieten van bourgondische gerechten, bereid met eerlijke producten. Ons menu is eenvoudig, maar met aandacht samengesteld. De aankleding van het restaurant doet gezellig aan en bij binnenkomst word u enthousiast ontvangen en naar uw tafel gewezen. Laat u verrassen door de verschillende gerechten op een Top locatie! 

De Smaak plank
Laat u verrassen met de favoriete gerechten van onze chefs. Deze gerechten serveren wij op grote planken zodat u gezellig samen kan genieten van een heerlijk diner. Minimaal voor 2 personen. 

Menukaart
Wij hebben een uitgebreide menukaart die varieert op de seizoenen. Een culinair feest in de bossen van de Veluwe.  

De Smaak van de week €9,95
Dit zijn heerlijke recepten die de chef iedere week aanpast. Op onze Facebookpagina en website blijft u op de hoogte van onze wekelijkse aanbieding.

Feesten en partijen

  • BBQ
  • High tea, Beer, Wine
  • Personeelsfeest
  • Bruiloften
  • Verjaardagen
  • etc.
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10