Stadsherberg Het Wapen van IJlst

Dinerbon IJlst Stadsherberg Het Wapen van IJlst
Adres
Galamagracht 2
8651 EB IJlst
Telefoon
0515 - 531315
Dinerbon IJlst Stadsherberg Het Wapen van IJlst

Wanneer u over de mooie Galamagracht 2 in Ijlst loopt, valt Stadsherberg Het Wapen van IJlst met zijn vrolijke groen witte luifels en gezellige terras direct op. Het restaurant van de stadsherberg is een plaats waar zowel bewoners uit IJlst als bezoekers van deze prachtige plaats samenkomen om te genieten van een heerlijk diner. Na een lange dag wandelen of fietsen door de omliggende natuur bijvoorbeeld, of na een dag alle verborgen mooie plekken van ijlst ontdekken. Het restaurant van stadsherberg het Wapen van IJlst ligt direct aan het water, waardoor u vanaf zowel het terras als binnen in de stadsherberg een prachtig uitzicht heeft. U kunt de zeilboten voorbij zien varen terwijl u met uw dinercheque aan het genieten bent van een lunch of luxe diner.

Dineren met uw dinerbon  kan bij Restaurant Het Wapen van IJlst op verschillende manieren. U kunt á la carte dineren, of genieten van een diner in buffetvorm! De dinerkaart geeft u vele mogelijkheden om uit te kiezen. Proef bijvoorbeeld Pake Jelle’s mosterdsoep als voorafje. Deze soep is inmiddels welbekend in IJlst en omstreken en wordt geserveerd met uitgebakken spek en lente-ui. Wilt u meerdere gerechtjes uitproberen? Vanaf twee personen kunt u genieten van een proeverij met verschillende kleine hapjes die met zorg door u zijn samengesteld door het keukenteam. Als hoofdgerecht is de Ribs & Wings een echte aanrader. Het is niet voor niets een van de klassiekers van de stadsherberg.

De unieke ligging aan het water en de gevarieerde kaart met goede gerechten maken Het Wapen van IJlst dé plek om te bezoeken met uw dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10