Restaurant Jones

Dinerbon Kudelstaart Restaurant Jones
Adres
Kudelstaartseweg 222
1433 GR Kudelstaart
Telefoon
0297 341836
Dinerbon Kudelstaart Restaurant Jones
Dinerbon Kudelstaart Restaurant Jones
Dinerbon Kudelstaart Restaurant Jones

Jones en de kunst van het verwennen

Voortdurend vernieuwen en origineel zijn. Dat is de uitdaging die de medewerkers van Restaurant Jones dagelijks aangaan. Als de uitdrukking ‘klein maar fijn’ op één restaurant van toepassing is, dan wel op Jones. Gelegen tegenover de markante Kudelstaartse kerktoren en met de achtertuin richting Westeinderplassen, is het restaurant van Joany Voorn een intieme eetgelegenheid waar de gast alle aandacht van de wereld krijgt. 

Hier wordt aan elk detail gedacht. Unieke meubels, verse bloemen, passende ornamenten in de inrichting, het gevoel welkom te zijn komt op alle manieren tot uiting. Niet in de laatste plaats door de hartelijkheid van gastvrouw Joany zelf.

Als klap op de vuurpijl is er het zicht op de open keuken waar elke handeling gericht is op het bereiken van perfectie. Zowel in smaak als presentatie ligt de lat hier hoog. Elke 2 maanden wordt er weer een nieuw verrassingsmenu uit de ‘hoge hoed’ getoverd, variërend van drie tot en met negen gangen. Soms zelfs uitlopend in nog enkele extra gangen als de kok de geest heeft.

Elk gerechtje een kunstwerk om te zien en een festival voor de smaakpapillen. Ja, Jones verstaat de kunst van het verwennen.

Natuurlijk kunt u ook hier de rekening voldoen met uw Dinerbon of Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10