Restaurant Jones

Dinerbon Kudelstaart Restaurant Jones
Adres
Kudelstaartseweg 222
1433 GR Kudelstaart
Telefoon
0297 341836
Dinerbon Kudelstaart Restaurant Jones
Dinerbon Kudelstaart Restaurant Jones
Dinerbon Kudelstaart Restaurant Jones

In Kudelstaart kun je bij restaurant Jones altijd aanschuiven voor een heerlijk diner. Heb jij nog een dinerbon? Maak hier dan gebruik van wanneer jij in Kudelstaart uit eten gaat. Wil jij ook culinair verrast worden? Kom dan eens langs bij restaurant Jones voor een unieke culinaire beleving.

Seizoensgebonden gerechten

Restaurant Jones heeft een uniek menu dat met regelmaat aangepast en uitgebreid wordt. Je kunt altijd gerechten verwachten die gebonden zijn aan het seizoen. Geniet in de zomer van frisse salades met een unieke twist en in de winter van fijne warme stoofpotjes. Ieder seizoen kun je een passende menukaart vinden. Het is een geschikt restaurant voor een zakelijk diner of om te eten met vrienden en familie. Je kunt online een tafel reserveren, maar bent ook altijd welkom om spontaan langs te komen.

11-gangerdiner

Heb jij ooit genoten van een 11-gangendiner? Laat je culinair verrassen door restaurant Jones. Dit 11-gangendiner biedt je een onvergetelijke avond. Geniet van heerlijke amuses, voorgerechten, uniek hoofdgerecht en natuurlijk heerlijke desserts. Je kunt via de website van restaurant Jones meer informatie vinden over het 11-gangendiner. Het is een unieke beleving dat perfect past bij bijzondere gelegenheden. Naast het 11-gangendiner kun je iedere twee maanden een nieuw verrassingsmenu verwachten. Dit is een 3 tot 9 gangenmenu waarbij je compleet verrast wordt. Durf jij het aan om je volledig te laten verrassen? Dan is dit een perfect menu voor jou.

Huiskamersfeer

Niet te veel 'poespas', maar gewoon het gevoel alsof je thuis bent. Geniet van het knusse, huiselijke gevoel van restaurant Jones. De 'huiskamersfeer' maakt dit restaurant tot een fijne beleving. Je komt hier direct tot rust terwijl je geniet van een heerlijk diner.

Ben jij binnenkort in Kudelstaart en heb jij nog een dinercheque? Kom dan eens langs bij restaurant Jones. Reserveer een tafel online of kom gewoon langs voor een heerlijk diner. Laat jouw smaakpapillen op proef stellen en geniet van het heerlijke aanbod van restaurant Jones uit Kudelstaart.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10