Eeterij en Feesterij De Droom

Dinerbon Langeweg Eeterij en Feesterij De Droom
Adres
Wethouder Trompersstraat 52
4771 RW Langeweg
Telefoon
0168 756263
Dinerbon Langeweg Eeterij en Feesterij De Droom

Geniet bij Eeterij en Feesterij De Droom van eten van ambachtelijke kwaliteit

Bij Eeterij en Feesterij De Droom staat eten van ambachtelijke kwaliteit centraal. En dat proef je! Kom je langs voor een lekkere lunch, een speciaal biertje of een mooi glas wijn? Neem plaats in het restaurant of lekker buiten op het zonnige terras. De keuze is volledig aan jou. Met een fietsroute langs het restaurant en parkeerplekken is Eeterij en Feesterij De Droom prima te bereiken. Op welke dag van de week kom je een keer langs met de dinercheque?

Probeer vegetarische gerechten, vleesgerechten en visgerechten uit bij Eeterij en Feesterij De Droom

Van soepjes tot aan salades en van vers belegde broodjes tot aan royale hoofdgerechten, de keuze bij Eeterij en Feesterij De Droom is zeer gevarieerd. Probeer vegetarische gerechten, vleesgerechten en visgerechten uit en laat je verassen door de chef. Heb je bepaalde dieetwensen of heeft iemand in jouw groep een bepaalde allergie? Laat het weten aan het personeel van Eeterij en Feesterij De Droom. Er wordt graag met je meegedacht en het personeel doet er graag alles aan om het je helemaal naar je zin te maken. Kom je met de dinercheque langs met een klein gezelschap of met een groter gezelschap?

Kom van woensdag tot en met zondag langs bij Eeterij en Feesterij De Droom

Wanneer kom je met de dinerbon langs bij Eeterij en Feesterij De Droom? Je bent op woensdag en donderdag van harte welkom tussen 11:00 uur - 20:00 uur, op vrijdag tussen 11:00 uur - 20:00 uur en op zaterdag en zondag tussen 11:00 uur - 20:00 uur. Om er zeker van te zijn dat je aan kunt schuiven bij Eeterij en Feesterij De Droom, kun je van tevoren het beste even een reservering maken met je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10