Vet Gezond

Dinerbon Leiden Vet Gezond
Adres
Omegaplantsoen 4
2321KT Leiden
Telefoon
071 5428959
Dinerbon Leiden Vet Gezond
Dinerbon Leiden Vet Gezond
Dinerbon Leiden Vet Gezond
Dinerbon Leiden Vet Gezond

Als je gezellig, hip én lekker gezond wil eten, dan moet je bij Vet Gezond zijn in Leiden. Sinds 2016 is dit hét restaurant in Leiden waar eten van hoge kwaliteit tegen een vriendelijke prijs wordt aangeboden. Vet Gezond staat bekend om haar salades, broodjes en avondmaaltijden. Je kan hier terecht voor een uitgebreide lunch en diner. Neem je Dinerbon mee en geniet!

Zoek je Dinercheque op, nodig je vriend of vriendin uit en ga samen naar Vet Gezond voor een verrukkelijke lunch. Voor minder dan vier euro heb je al een broodje met carpaccio en truffelmayonaise of geitenkaas met pesto. Als het iets luxer mag, dan ga je voor de wraps en celebs, salade of pizza. Maar ook hierbij blijven de prijzen verrassend laag. Dit biedt je dan ook zeker de mogelijkheid om er een vers bereide smoothie bij te nemen. Wie weet blijft er zelfs nog tegoed over op je Dinercheque!

Voor een uitstekend en aantrekkelijk geprijsd diner, ga je ook naar Vet Gezond. Wat dacht je van een kipsalon of vegan salon? Een aanrader is om er een voorafje bij te nemen, deze zijn namelijk te lekker om links te laten liggen. Heerlijke nacho's of een thom kha kai soep, ook vegan verkrijgbaar. En hou zeker ook een plekje over voor een dessert. Neem de pizza Nutella bijvoorbeeld of een chocolade muffin. De rekening betaal je gerust met je Dinerbon.

Heb je al gedineerd, maar zoek je een gezellige plek om te borrelen? Dan ben je bij Vet Gezond meer dan welkom. Ze bieden diverse borrelhapjes aan. Het restaurant is van woensdag tot en met zondag tot 21.00 uur geopend. Op maandag en dinsdag tot 15.00 uur.

Als jij dol bent op hippe tenten, met een gemoedelijke, informele sfeer, dan zit je bij Vet Gezond helemaal goed. Gezonde gerechten tegen een schappelijke prijs, wat wil je nog meer?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10