Hotel Drielanden

Adres
Mamelis 6
6295 NB Lemiers
Telefoon
043 - 306 1356

Laat u culinair door ons verwennen in ons sfeervol ingerichte restaurant met open haard! De maaltijden bij de Piethaan zijn gevarieerd en altijd bereid met zoveel mogelijk verse ingrediënten. Naast onze uitgebreide menukaart kunt u bij ons ook altijd kiezen uit extra seizoen gerechten, deze worden bijna exclusief bereid met streekproducten. Uw Diner Cadeau Dinerbon kunt u in ons restaurant gebruiken!

De lounge ademt een gemoedelijke en huiselijke sfeer en ons onlangs vernieuwde Limburgs cafeetje is nog steeds een oergezellige locatie. Na een dagtocht, lange wandeling of fietstocht, kunt u heerlijk uitrusten op het voorterras of even relaxen in onze lommerrijke tuin met gemakkelijke zitjes. Er staat een ruime eigen parkeerplaats tot uw beschikking. Wel zo makkelijk. Tevens hebben wij ook een afgesloten stalling voor fietsen en motoren. Bij ons is het meer dan veilig. Daar zijn wij ook trots op, het zal ons niet gebeuren dat onze gasten niet met een glimlach weer op huis aan gaan.

Er wacht u een persoonlijk welkom en het comfort, dat u van een gerieflijk familiehotel met een lange toeristische traditie mag verwachten. De service voor onze gasten is ten volle afgestemd op een gastvrij verblijf, persoonlijke aandacht, alle respect voor uw privacy en op een gezonde ontspanning, zoals wandelen, fietsen e.d. die bijzonder goed passen in deze omgeving. Wij hopen dat deze gastvrijheid zo herkenbaar zal zijn, dat wij u wederom als gast mogen begroeten. Weet dan dat u natuurlijk weer met een Dinercheque van Diner Cadeau mag betalen. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10