Boscafé 't Rimpelt

Dinerbon Afferden Boscafé 't Rimpelt
Adres
Rimpelt 31
5851EK Afferden
Telefoon
0485 531400
Dinerbon Afferden Boscafé 't Rimpelt

In Afferden staat Boscafé ’t Rimpelt. U kunt hier nu ook terecht om uw dinerbon te verzilveren! De naam van het restaurant komt van de prachtige streek de Maasduinen. Deze streek is gelegen in het mooie Limburg in de grensstreek met Duitsland. Van oorsprong was het restaurant een mooie boerderij, maar nu is het omgebouwd tot een gezellig restaurant met een huiselijke sfeer. Het restaurant bevat veel creativiteit en kwaliteit. U kunt zowel binnen als buiten op het mooie terras genieten van uw gerecht. Binnen heeft het restaurant een mooi modern interieur. U zult in een fijne en verzorgde omgeving kunnen eten. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. U kunt met al uw vragen bij hen terecht. Vraag dus gerust om een advies over een gerecht, maar laat ook zeker even weten als u bepaalde dieetwensen heeft of een allergie hebt.

In de keuken wordt er gewerkt met streekgebonden, kwalitatief hoogwaardige en verse producten. Ieder seizoen wisselende gerechten. Hierdoor is er veel variatie op de menukaart en heeft u elk seizoen iets anders te eten! Zo kunt u meermaals genieten van andere gerechten met uw dinercheque! U heeft altijd de keuze om voor vleesgerechten te gaan of voor vegetarische gerechten. Op deze manier kan iedereen bij Boscafé ’t Rimpelt komen eten.

Het restaurant heeft haar deuren 7 dagen per week geopend vanaf 11:00 uur. De keuken is tot 21:00 uur geopend, maar het restaurant sluit pas als u tevreden bent. Voor goede service en goed eten gaat u met uw dinercheque of dinerbon naar Boscafé ’t Rimpelt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10