Restaurant Auberge de Papenberg

Dinerbon Afferden Restaurant Auberge de Papenberg
Adres
Hengeland 1a
5851EA Afferden
Telefoon
0485-531744

Hotel-Restaurant Auberge De Papenberg is gelegen in een voormalige boerderij in het Limburgse Afferden. Dit gezellige restaurant is te vinden op de kop van Noord-Limburg in de prachtige natuur van Nationaal Park de Maasduinen. Hier vindt u geborgenheid en rust, ver weg van de stad. Met uw Dinerbon kunt u hier uitgebreid dineren. Dit is bij uitstek geschikt in combinatie met een nachtje weg, maar dat hoeft natuurlijk niet!

Het restaurant kenmerkt zich door de warme inrichting met haar antieke meubilair. Bij Auberge De Papenberg kunt u echt vollop genieten van een luxe diner. U kunt er ook afrekenen met uw Dinerbon. De keuken is geopend van maandag tot en met zaterdag vanaf 17:00. De wisselende menukaart wordt in grote mate bepaald door de seizoenproducten en de inspiratie van de professionele keukenbrigade. De gerechten worden zorgvuldig geselecteerd en zijn van hoge kwaliteit. In het voorjaar wordt u bijvoorbeeld verwend met asperges, terwijl er in het najaar verassende wildspecialiteiten op het menu staan. Voor €59,50 krijgt u een seizoensarrangementsmenu van maar liefst vijf gangen. Een bijpassend wijnarrangement maakt uw diner compleet. Reserveer nu online en neem uw Dinercheque mee.

Wilt u van uw bezoek aan Hotel-Restaurant Auberge De Papenberg echt een luxe weekendje weg maken? Ga dan voor het golfarrangement. Dan krijgt u niet alleen toegang tot de golfbaan, maar ook bijvoorbeeld een driegangendiner en echte Limburgse vlaai. Met uw Dinercheque kunt u bij Auberge De Papenberg echt er op uit trekken en genieten van een verrukkelijke maaltijd.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10