Steakhouse Leon

Dinerbon Amstenrade Steakhouse Leon
Adres
Hoofdstraat 109
6436 CD Amstenrade
Telefoon
046 - 4422752
Dinerbon Amstenrade Steakhouse Leon
Dinerbon Amstenrade Steakhouse Leon
Dinerbon Amstenrade Steakhouse Leon

Steakhouse Leon is zeker een aanrader voor een bezoek met uw Dinerbon! Al sinds 1975 is Leon een begrip in Amstenrade en de wijde omgeving. Dit komt omdat het vlees hier altijd onverminderd heerlijk smaakt dankzij de uitstekende kwaliteit, of het nou gegrild of gebakken is! U vindt het gezellige restaurant precies op de grens van Amstenrade en Oirsbeek, dat is op de doorgaande weg van Heerlen naar Sittard. Parkeren is bij Leon geen probleem.  

Op de kaart van Leon vindt u overheerlijke steak en grillspecialiteiten en vele andere vleesgerechten, maar ook mooie visgerechten en zelfs vegetarische schotels! Daarnaast voert Steakhouse Leon een seizoensgebonden menukaart met diverse verrassende streekgebonden en internationale gerechten. Zo hebben wij ook een overheerlijk seizoensgebonden wildmenu. Uw allergie of dieet is voor onze chefs geen probleem; De keuken kan een gerecht altijd aanpassen aan uw persoonlijke (dieet)wensen. Door de open keuken ziet u bovendien precies hoe uw gerechten worden bereid; een sfeervolle achtergrond voor elk diner!

Kies een lekker glas wijn uit onze huiswijnvoorraad, of natuurlijk van onze mooie wijnkaart, om uw gerecht passend te begeleiden: u zult aangenaam verrast zijn.

Steakhouse Leon is op dinsdag en woensdag gesloten, maar op alle andere dagen kunt u vanaf 16.50 uur bij ons terecht. Op zondag is dit zelfs al wat eerder, want dan openen wij om 15.00. Uw Diner Cadeau Dinercheque kunt u besteden bij Steakhouse Leon! Het team van Steakhouse Leon wenst u niet alleen smakelijk eten toe, maar voor alles een gezellige avond.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10