Landhuis De Barones

Dinerbon Arcen Landhuis De Barones
Adres
Kruisweg 40
5944EN Arcen
Telefoon
077 7703362
Dinerbon Arcen Landhuis De Barones
Dinerbon Arcen Landhuis De Barones

Landhuis de Barones is een restaurant met een huiskamer idee. Het landhuis is een statig gebouw en is omgeven door de natuurlijke schoonheid van Arcen. Zomer kunt op ons terras genieten van alles zomerse geuren en kleuren in de tuin. Ons restaurant is ingedeeld om het gezellig en knus te maken. Je voelt je thuis in de ongedwongen sfeer. Op onze menukaart staan biologische, vis, vlees en vegetarische gerechten en dat is gewoon te betalen met je dinerbon of dinercheque!

Ons drie gangen menu “wat de pot schaft” is erg populair. Alle gerechten smaken goed, waardoor de keuze nog moeilijker  te maken is. “wat de pot schaft” geeft per gang de keuze uit drie gerechten. Al onze gerechten worden met verse producten bereid. Als voorgerecht kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een lekkere mosterdsoep, als hoofdgerecht de biefstukpuntjes met gebakken aardappeltjes en verse broccoli. En tot slot afsluiten met een appel cranberry crumble. Verder hebben wij ook een lunchkaart, hierop staan diverse heerlijke zelfgemaakt gerechten. U kunt kiezen uit diverse huisgemaakt soepen, uitsmijters en broodjes.

Kom langs om je dinerbon of dinercheque te verzilveren en geniet van heerlijke gerechten en de mooie omgeving van Arcen. Wij zijn gevestigd aan de Kruisweg 40 te Arcen. Wij zijn donderdag tot en met maandag van 17.00 uur tot 22.00 uur voor u geopend. Wees zeker van u plek en maak u reservering. Dit doet u door het online formulier in te vullen of door te bellen naar 077- 7703362. We zien u graag in de gezelligst huiskamer van Nederland! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10