De Tuin van de Barones

Dinerbon Baarlo De Tuin van de Barones
Adres
Raayerveldlaan 6
5991 EN Baarlo
Telefoon
077-3214000
Dinerbon Baarlo De Tuin van de Barones
Dinerbon Baarlo De Tuin van de Barones
Dinerbon Baarlo De Tuin van de Barones

Van het leven genieten is een vaardigheid die men nog steeds koestert in het noorden van Limburg. Waar deze manier van leven nog steeds hoog in het vaandel staat is bijvoorbeeld het Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo. Elke gast wordt hier compleet in de watten gelegd zoals dat bij een hotel betaamd. Een verblijf in één van de koninklijke suites, waar het oude kasteel mee is gevuld, is niet te versmaden. Wat de ervaring compleet maakt is een bezoekje aan het restaurant De Tuin van de Barones voordat u zich op royale wijze terugtrekt naar uw kamer. Vooral omdat u hier nu ook kan betalen met een Diner Cadeau dinercheque.

 De keuken van De Tuin van de Barones staat onder leiding van chef-kok Mathijs van Milt. Het is een aanrader om het Menu du Chef te proberen. Mathijs van Milt zal voor u een menu van 5 of met 6 gangen opstellen waar u steil van achterover slaat. Daarnaast kunt u bij De Tuin van de Barones ook altijd met een gerust hart eten. Pillows Charme Hotel Château de Raay werkt samen met Bright5. Bright5 vertegenwoordigt vijf unieke lokale sectoren, die sterk verbonden zijn met Zuidoost Nederland. In samenwerking met de kennis van Brightlands Food & Innovatie, bereidt de chef-kok samen met zijn team hoogwaardige gerechten en tomorrow’s food. van Milt kijkt met arendsogen toe terwijl er wordt ingekocht zodat hij de kwaliteit en duurzaamheid van de ingrediënten kan waarborgen.

 Kom het snel zelf proberen door af te reizen naar Baarlo in het noorden van Limburg. Natuurlijk kun je ook hier de rekening voldoen met jouw Dinerbon of Dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10