Hotel de Bongerd

Dinerbon Beesel Hotel de Bongerd
Adres
Markt 13
5954 BH Beesel
Telefoon
077 - 4762170
Dinerbon Beesel Hotel de Bongerd
Dinerbon Beesel Hotel de Bongerd

Aan de Markt in Beesel staat Herberg Brasserie de Bongerd. De inrichting van Herberg Brasserie de Bongerd is modern en sierlijk. U kunt van dit en andere geweldige dingen nu genieten samen met uw dinercheque! De Brasserie geschikt voor jong en oud. U kunt dus gerust langskomen met uw kinderen, maar ook met uw ouders of opa en oma. Vanaf dat u binnenkomt staat het team van Herberg Brasserie de Bongerd voor u klaar. Zij zullen u helpen met al uw vragen en wensen, zodat u heerlijk kan genieten van uw gerecht.

De koks van Brasserie werken met dagverse streekproducten die zijn aangepast aan het seizoen. Bij Herberg Brasserie de Bongerd kunt u zowel lunchen als dineren. Voor de lunch kunt u bijvoorbeeld pannenkoeken, stokbroodjes, warme gerechten, tosti’s, soepen, bittergarnituur en andere heerlijke gerechten krijgen. Ook kunt u voor de lunch een kleine variant bestellen van gerechten die afkomstig zijn van de diner menukaart. ’s Avonds kunt u genieten van heerlijke uitgebreide gerechten. Dit kan á la carte zijn of u kunt een verrassingsmenu kiezen. Zo zijn er heerlijke voorgerechten en soepen, maar er zijn ook vleesgerechten, visgerechten, pasta’s, vegetarisch en nagerechten. Voor uw dinerbon heeft u heel veel keuze. Voor de allerkleinste is er ook een kindermenu aanwezig, zo heeft iedereen zeker iets lekkers te eten!

Voor de lunch kunt u dagelijks van 12:00 uur tot 17:00 uur terecht. Voor het diner dagelijks van 18:00 uur tot 22:00 uur. Twijfel niet en pak snel uw dinercheque of dinerbon om eens langs te komen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10