Restaurant Brasserie Henrikus

Dinerbon Bergen Restaurant Brasserie Henrikus
Adres
Mosaïque 7B
5854AW Bergen
Telefoon
0485 324222
Dinerbon Bergen Restaurant Brasserie Henrikus

Ga nu met uw dinerbon naar Restaurant Brasserie Henrikus! U kunt dit restaurant vinden aan de Mosaïque in Bergen. Het is een prachtig ingericht restaurant. Er is veel gewerkt met zwart en roze/rood waardoor er een chique, maar ook romantische uitstraling is ontstaan. Het is een modern restaurant met moderne tafels en stoelen en moderne kunst aan de muur. Op de tafels staan hier een daar bloemen of kaarsen. Dit zorgt voor de warme en gezellige sfeer in het restaurant! Buiten is er een terras aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van uw gerecht en het mooie weer! Het personeel dat in Brasserie Henrikus werk zorgt voor een geweldige sfeer. Zij zijn altijd vrolijk en gaan hard voor u aan het werk. Dit betekent dat zij u vriendelijk behandelen, maar ook dat u snel geholpen wordt. Heeft u vragen en wensen over gerechten of wilt u laten weten dat u een allergie heeft? Laat het dan zeker even aan het personeel weten!

De gerechten die bij Brasserie Henrikus worden bereid zijn van hoge kwaliteit. U krijgt hele goede gerechten voor uw dinercheque! Henrikus zorgt er namelijk voor dat de koks met hele goede kwaliteit producten en ingrediënten werken, maar ook dat de gerechten elke dag vers bereid worden. Het is voor Henrikus namelijk erg belangrijk dat u lekker kunt eten!

Op maandag en dinsdag is Henrikus gesloten, maar van woensdag t/m zaterdag zijn zij geopend van 11:30 – 14:30 en 17:00 – 21:00. Op zondag is Henrikus van 16:00 – 21:00 geopend.  Ga snel met uw dinercheque of dinerbon naar Restaurant Brasserie Henrikus!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10