Balkan Restaurant Macedonie

Dinerbon Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Adres
Lindeplein 15
6444 AT Brunssum
Telefoon
045 - 3690516
Dinerbon Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Dinerbon Brunssum Balkan Restaurant Macedonie
Dinerbon Brunssum Balkan Restaurant Macedonie

Zoekt u echt iets origineels om met uw Dinerbon naar toe te gaan? Ga dan eens langs bij Balkan Restaurant Macedonië in het Limburgse Brunssum. U kunt hier zeven dagen per week vanaf 16:00 terecht voor een smakelijke avondmaaltijd in Balkanstijl. Alles wat er op de menukaart prijkt, is typisch Macedonisch en klaargemaakt met liefde voor het product. De chef en het bedienend personeel doen er alles aan om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Ze accepteren ook uw Dinerbon!

U kunt in het sfeervolle restaurant gezellig tafelen met familie en vrienden. De ambiance wordt compleet gemaakt door het kaarslicht, de traditionele muziek en de open haard. In de zomer kunt u op het comfortabele terras gaan zitten. Dan kijkt u uit op het Lindeplein; één van de oudste pleinen van Brunssum. Tijdens het diner dat u kunt bestellen met uw Dinercheque heeft u de keus uit een divers aanbod aan traditionele specialiteiten van de Balkan. De vleesliefhebber kan hier zijn geluk niet op. Gehaktrolletjes, gegrilde kip, varkenshaas, lamskoteletten, entrecote, het is er allemaal! Overigens zijn er ook visgerechten, vegetarische gerechten en kindergerechten te vinden op de menukaart. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites en salade. Probeer ook eens goulashsoep, gemaakt volgens een eeuwenoud Macedonisch recept.

Bij uw maaltijd in Balkanthema hoort natuurlijk ook een flesje Macedonische wijn én een glaasje Šljivovic. Dit is een traditionele brandewijn, gedistilleerd van pruimen. Ontdek de Macedonische keuken met uw Dinercheque! Online reserveren is mogelijk.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10