Kriti

Dinerbon Brunssum Kriti
Adres
Akerstraat 132
6445 CT Brunssum
Telefoon
045 - 5252272
Dinerbon Brunssum Kriti
Dinerbon Brunssum Kriti
Dinerbon Brunssum Kriti
Dinerbon Brunssum Kriti

Wist u dat u nu met uw dinerbon een stukje Kreta kunt gaan ontdekken in Brunssum? U bent namelijk van harte welkom om met uw dinercheque de Griekse keuken te komen ontdekken bij Grieks specialiteiten restaurant Kriti. U vindt restaurant Kriti aan de Akerstraat 132, waar u door Manolis, Natascha en de andere medewerkers zult worden ontvangen in een echt Grieks ogend restaurantje. Voor iedereen die eigenlijk een keer naar Kreta zou willen is dit restaurant de perfecte bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon. Maar ook iedereen die gewoon van lekker eten houdt zit bij restaurant Kriti meer dan op zijn of haar plek.

Bij Kriti kunt u een reis maken door de Griekse keuken die vele diverse schotels en karakteristieke spijzen kent. Er worden typisch Grieks, traditionele gerechten geserveerd in een gezellige en warme ambiance. Een van de traditionele gerechten die u met uw dinercheque kunt bestellen is de Moussaka, dit is een gerecht dat is “opgebouwd” uit aardappels, aubergines, courgette, gehakt en bechamelsaus. Een ander lekker gerecht van de traditionele kaart is de Stifado, dit is een schotel met kalfsvlees en sjalotjes in tomatensaus. Voor de visliefhebber is er ook genoeg te beleven bij restaurant Kriti. Proef van de Tsipoura, een dorade van de grill met rozemarijn en Ladolemono. Ook lekker is de Mirambello schotel, een schotel van zeetongfilet van de grill met kalamaria en scampi’s.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere restaurant? Wacht dan niet langer en reserveer een tafel bij restaurant Kriti. Vergeet bij uw bezoek niet om uw dinercheque mee te nemen, want daar kunt u uiteraard de rekening mee betalen!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10