Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)

Dinerbon Brunssum Steakhouse Dalmacija (maandag t/m donderdag)
Adres
Lindenplein 4B
6444 AT Brunssum
Telefoon
045 - 5271351

Let op: Hier kunt u de cadeaukaart alleen van maandag tot en met donderdag gebruiken

Kom met uw Dinerbon van Diner Cadeau genieten bij Steakhouse Dalmacija. Dalmacija bevindt zich op het Lindeplein in het Limburgse Brunssum. Hier kunt u iedere dag van 16.00 tot 23.00 genieten van een heerlijk diner en op zon- en feestdagen is Dalmacija al om 12.00 geopend. U wordt gastvrij ontvangen door de trotse eigenaren Roko en zijn vrouw Zlata. Door meer dan 20 jaar ervaring heeft de horeca voor hen geen geheimen meer; zij weten precies hou zij hun gasten een onvergetelijke avond kunnen bezorgen.

De keuken van Dalmacija is een mooie mengeling van typische Balkan klassiekers met internationale gerechten. Hier horen uiteraard ook de wijnen en likeuren van de Balkan bij. Het meest trots zijn Roko en Zlata op de steaks. Dit zijn niet voor niets de specialiteiten van het huis. Echter zijn ook de Argentijnse steaks, visgerechten en vele heerlijke desserts om uw vingers bij af te likken. U kunt uw maaltijd nog aanvullen met een van de vele bijgerechten. Ook zijn er heerlijke schotels die u met meerdere personen kunt delen.

De naam Dalmacija komt van Dalmatië, een onderdeel van Kroatië en tevens de geboortestreek van Roko en Zlata. Dalmatië is een gebied met een rijke geschiedenis. Een paar duizend jaar geleden was Dalmatië al bekend bij de oude Grieken en anno nu komen vele toeristen vanuit alle windstreken hiernaartoe. Dit is niet zo gek; Dalmatië is een prachtig gebied.

Voor de sfeer en het heerlijke eten hoeft u echter niet meer heel Europa door te reizen. U kunt het met uw Dinercheque ervaren bij restaurant Dalmacija in Brunssum.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10