Brasserie De Lantaarns

Dinerbon Echt Brasserie De Lantaarns
Adres
Bovenste straat 4
6101EK Echt
Telefoon
06 48424047

In voor een gezellige lunch, een lekker diner of koffie met heerlijk gebak? Dan zit je helemaal goed bij Brasserie De Lantaarns. Ook een goede wijn schenken is dit eetcafé in Echt wel toevertrouwd. De vriendelijke bediening voorziet je graag van alles wat je nodig hebt en de prijs-kwaliteitverhouding van de gerechten is goed. Ga je dus graag goed betaalbaar en gezellig uit eten, dan kan je hier gerust aanschuiven met je Dinerbon. Kom genieten van Limburgse gezelligheid, een lekkere maaltijd en - bij mooi weer - van het terras. Dat is nog eens jezelf verwennen!

De sfeer van de brasserie doet denken aan die van een bruin café en voert je terug naar oma’s tijd. Je hebt hier de mogelijkheid om te kiezen voor een snelle maaltijd, maar ook voor een drie- of viergangendiner. Je kan met je Dinercheque kiezen uit Hollandse en internationale gerechten met bijvoorbeeld een oosters, Frans of Italiaans tintje. Als voorafje heb je de keuze uit gerechten als carpaccio en salade. De hoofdgerechten bestaan uit populaire klassiekers als biefstuk, saté of een vispotje. Wie af wil sluiten met een nagerecht kan kiezen uit verschillende desserts en smakelijk ijs. Daarna kan je helemaal voldaan achterover leunen. De gerechten uit de keuken van Brasserie De Lantaarns zijn eenvoudig en zonder poespas. De kok wil de gasten dan ook graag voorzien van een smakelijke maaltijd waar je een bescheiden bedrag voor betaalt.

Stel je prijs op een hartelijke ontvangst en een gezellige sfeer? Kom dan met je Dinercheque snel een keer langs bij Brasserie De Lantaarns, die gelegen is aan de Bovenste straat 4 in Echt. Dankzij het gezellige interieur met veel hout en sfeervolle details voel je je hier al gauw helemaal thuis. De attente bediening zorgt ervoor dat het eten snel geserveerd wordt en doet er alles aan om je onbezorgd te laten genieten. Een fijne avond of middag toegewenst met je Dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10