Eetcafe de Prairie

Dinerbon Ell Eetcafe de Prairie
Adres
Sebastiaanstraat 51
6011 RD Ell
Telefoon
0495 552 398
Dinerbon Ell Eetcafe de Prairie

Eetcafé de Prairie in Ell is gelegen in het prachtige Zuid-Limburg, beroemd voor haar heuvelachtige landschappen en bourgondisch karakter. Een prachtige plek om na een mooie wandeling of fietstocht te genieten van een warme maaltijd. Vanwege de ligging is het een populaire locatie voor recreanten om even tot rust te komen en bij te tanken voordat u weer verder gaat met je tocht. Neem tijdens uw fiets- of wandeltocht de dinerbon mee en kom gezellig eten bij ons!

Bij Eetcafé de Prairie bieden wij zowel a la carte aan als een buffet. Onze a la carte menu bestaat uit Nederlandse gerechten die vers worden bereid met verse frites en groenten uit de regio. Kom bijvoorbeeld weer lekker op kracht met een kipsaté of hamburger. Tevens kunt u op zondag genieten van ons buffet dat vanaf 17:00 voor u klaar staat. Bij ons buffet kunt kiezen uit verschillende soorten warm vlees, vis, groenten en huisgemaakte salades. Kortom, alles wat u nodig heeft voor een lekkere maaltijd tijdens uw bezoek aan Zuid-Limburg.

Wij verwelkomen u met Limburgse gastvrijheid. Bij ons sfeervolle eetcafé kunt u naast lekker eten ook rekenen op de leukste tips voor fietsroutes en wandeltochten door het mooie landschap. Kom snel langs met uw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10