Eetcafe Auwt Aelse

Dinerbon Elsloo Eetcafe Auwt Aelse
Adres
Dorpstraat 6
6181GX Elsloo
Telefoon
046 437 74 42
Dinerbon Elsloo Eetcafe Auwt Aelse

Bij eetcafé Auwt Aelse kunt u nu terecht met uw dinerbon! Het is een gezellig en aangenaam restaurant, waar u in een rustige omgeving heerlijk kunt genieten van uw gerecht. Bij Auwt Aelse kunt u komen voor een zakenlunch of diner, maar ook voor een after work borrel en een feestje! Het personeel werkt hard om uw bezoek perfect en aangenaam te laten verlopen. Laat hen al uw vragen en wensen weten, zodat u onbezorgd kunt genieten van de heerlijke gerechten.

In de keuken werken Leena en Harrie aan de heerlijke gerechten. Leena zorgt voor een Scandinavisch tintje. Zij komt namelijk zelf uit Finland en heeft verder ervaring opgedaan in Zweden en Griekenland. Harrie zorgt voor het Limburgse tintje in de keuken. Hij doet dit voornamelijk met zijn overheerlijke ‘’zoervleisj’’. Er zijn kleine gerechten en salades, hoofdgerechten en desserts. Onder kleine gerechten en salades valt onder andere een Scandinavisch haring Proeverijtje, Schwarzwälder hamrolletjes gevuld met mierikswortel crème en Salade kipfilet met fruit en balsamico dressing. Onder de hoofdgerechten valt onder andere zuurvlees van het huis met salade, Provençaalse kipfilet uit de oven met citroen, knoflook en rozemarijn, en een zalmfilet met een romige citroensaus. Veel heerlijke gerechten voor uw dinercheque! Voor Auwt Aelse staat heerlijk en eerlijk eten hoog in het vaandel, zo kunt u er dus vanuit gaan dat u alleen gerechten geserveerd krijgt met een hoge kwaliteit.

Het eetcafé is maandag en dinsdag gesloten. Op de overige dagen zijn zij geopend vanaf 17:00 uur. Ga snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon om u te laten verrassen door de keuken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10