Restaurant Hoeve de Boogaard

Dinerbon Geijsteren Restaurant Hoeve de Boogaard
Adres
Wanssumseweg 1
5862 AA Geijsteren
Telefoon
0478 - 539070
Dinerbon Geijsteren Restaurant Hoeve de Boogaard
Dinerbon Geijsteren Restaurant Hoeve de Boogaard

Aan de rand van het stroomgebied van ‘Mooder’ Maas, de levensader van Nederland, vindt u Hoeve de Boogaard, een prachtige landelijke eetgelegenheid midden tussen het groen, waar u met uw dinerbon welkom bent. De hoeve ligt op het Landgoed Geijseren, een schitterend bosgebied waar u prachtige wandelingen kunt maken. Direct om Hoeve de Boogaard heen bevinden zich allerlei verschillende soorten fruitbomen en u heeft bij uw bezoek met uw dinercheque aan Hoeve de Boogaard de mogelijkheid om plaats te nemen op het afgesloten binnenplaatsje aan een mooie witgedekte tafel te midden van de fruitbomen, planten en kruiden. Ook binnen in de rustieke hoeve is het goed toeven. U kunt er plaats nemen bij een heerlijk knapperen haardvuurtje met een kopje thee of aanschuiven voor een diner.

In de keuken van Hoeve de Boogaard worden door de chef heerlijke gerechten bereid die passen bij het seizoen. Hiervoor worden verse en hoogwaardige ingrediënten gebruikt. Neem plaats met uw dinerbon en begin uw diner met een terrine van ganzenlever, ossenworst, pruimencompote en gevogeltejus of kies voor een oosterse kokos crème soep met scampi, jasmijnrijst en korianderolie. Vervolg uw diner met een gerecht van noedels, paddenstoelen en truffelsaus of kies voor een lekker stukje kabeljauw met gezouten ansjovis, hoemoes, venkel en krokante filo. Op de kaart vindt u tevens een Hollandse eendenborst met yamaardappelcrème, loempia en oestersaus en een carpaccio van Hollandse entrecote met sjalot, dikke friet en Parmezaan.

Wilt u uw dinercheque graag besteden bij Hoeve de Boogaard, wacht dan niet te lang en kom snel eens een kijkje nemen op deze prachtige locatie!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10