Lunchroom en Cafetaria de Kabouter

Dinerbon Geleen Lunchroom en Cafetaria de Kabouter
Adres
Zuidhof 35
6164BA Geleen
Telefoon
046 410 5101
Dinerbon Geleen Lunchroom en Cafetaria de Kabouter

Op sommige dagen is het niet een chique diner in een sterrenrestaurant waar u naar verlangt, maar gewoon een lekker en ambachtelijk gemaakt frietje in de snackbar. Wij hebben goed nieuws voor u, want ook in deze behoefte voorziet uw dinerbon. Wilt u uw dinercheque dan ook graag inzetten voor een heerlijk bakje frites met uw favoriete snack erbij, breng dan een bezoek aan Lunchroom de Kabouter aan de Zuidhof 35 in Geleen. U bent bij de Kabouter van harte welkom voor een laagdrempelige lunch of diner. Ook kunt u zelf kiezen of u uw gerechten wilt opeten in de lunchroom zelf, of dat u liever wilt afhalen en uw favoriete bestelling in het comfort van uw eigen huis wilt nuttigen.

Op het menu van Lunchroom de Kabouter staan alle traditionele gerechten die u in een echte ambachtelijke snackbar kunt verwachten. Zo kunt u komen genieten van een heerlijke frietje oorlog, mayo of speciaal. Ook kunt u met uw dinerbon komen genieten van verschillende hamburgers, zoals de cheeseburger, de kabouterburger en de extra grote dubbeldekker! Op het menu staan ook verschillende schotels zoals een stamppot van de dag met een gehaktbal, een boeren Vlaamse schnitzel en een lekkere taco schotel. Wilt u toch nog iets gezonds bij uw snack? Ga dan voor een van de a la minute bereidde kraakverse salades op basis van rucola-, ijsberg- en Lollo Bionde sla.

Wilt u graag heerlijk komen lunchen of dineren met uw dinercheque in deze ambachtelijke lunchroom in Geleen? Kom dan snel langs voor een gezellig praatje met de eigenaar en uw favoriete comfort food!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10