Restaurant Battice

Dinerbon Geleen Restaurant Battice
Adres
Raadhuisstraat 9
6161 GA Geleen
Telefoon
06 13882237
Dinerbon Geleen Restaurant Battice
Dinerbon Geleen Restaurant Battice
Dinerbon Geleen Restaurant Battice
Dinerbon Geleen Restaurant Battice

U heeft nu de mogelijkheid om u met uw dinerbon te laten verassen in het mooie plaatsje Geleen in Limburg. Bij Restaurant Battice bent u namelijk van harte welkom om met uw dinercheque te komen proeven van alle heerlijkheden die de chef daar iedere avond weer bereidt. Passie en liefde voor lekker eten staan bij restaurant Battice centraal, en dat proeft u! Het restaurant staan in de buurt bekend op de gezellige en ontspannen sfeer, waardoor zowel buurtbewoners als bezoekers van Geleen zich in dit restaurant snel thuis voelen. Wanneer het mooi weer is, kunt u bovendien heerlijk in de zon zitten op het kleine terras aan de voorzijde van het pan, van waaruit u uitzicht hebt op de Rijksweg.

In de keuken van restaurant Battice staat chef Angelique Biermans. Angelique werkt uitsluitend met verse producten die herkenbaar en seizoensgebonden zijn. U kunt met uw dinerbon een heerlijk gerecht uitzoeken op de a la carte menukaart, of u door de chef laten verassen met een uitgebreid ‘Menu Battice’. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om met de gehele tafel te kiezen voor een drie gangen ‘Menu Sympathique’. U geniet dan al van een heerlijk driegangenmenu voor maar €25,00!

Iedere woensdag tot en met zondag bent u bij restaurant Battice van harte welkom om met uw dinercheque te komen genieten van de ongedwongen sfeer en de verse en pure gerechten van chef Angelique Biermans. Twijfel daarom niet langer, reserveer een tafel en maak kennis met de wereld van restaurant Battice!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10