Plaza Gennep

Dinerbon Gennep Plaza Gennep
Adres
Ottersumseweg 2
6591CL Gennep
Telefoon
0485 511720

Met de kinderen uit eten gaan is niet altijd even leuk. Vooral niet als het naar een chique restaurant is. Kom daarom gezellig met de kinderen naar Gennep en bezoek met je Dinerbon Plaza Gennep. Hier kun je eenvoudige maaltijden bestellen in een gezellige ambiance en voor de kinderen is er ook genoeg te doen, zoals een speeltuin buiten en een speelhoek binnen. Zo kunnen de kinderen spelen en genieten van lekker eten, zoals de lekkerste friet van de omgeving en de ouders kunnen op het terras genieten van een kop koffie of een ander drankje. Besteed je Dinercheque dus goed met quality time met je gezin bij Plaza Gennep.

Wat kun je bij Plaza Gennep eten?

Voor hoogstaande culinaire gerechten moet je niet naar Plaza Gennep komen, wel als je gezellig met het gezin er even uit wilt, waarbij de kinderen zich kunnen vermaken en je lekker gemakkelijk kunt eten, van populair eten dat iedereen lust. Populair is het friet die in talloze maatvoeringen en porties te koop is. De friet van Plaza Gennep mag zeker tot de beste van de omgeving gezien worden en is je Dinerbon meer dan waard. Bij je friet eet je natuurlijk heerlijke snacks. Van de populaire kroken of frikandel tot een lekkere kip snack of schnitzel. Wil je een belegd broodje eten? Dan heb je de keuze uit een zacht broodje, een hard broodje of een panini broodje met allerlei soorten beleg. Ook kun je kiezen voor een lekker broodje hamburger. Ga je voor gezond, bestel dan een lekkere salade. Bij je eten kies je voor een koude of warme drank of ijs of milkshake.

Voor het hele gezin

Maar je hoeft natuurlijk niet te eten bij Plaza Gennep. Je kunt je Dinercheque ook gebruiken om enkel een kop koffie of een drankje te drinken op het terras of in het restaurant. Bij mooi weer ishet zalig om op het terras in het zonnetje te zitten, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Bij slecht weer hoeven de kinderen zich nog steeds niet te vervelen, want dan trek je naar binnen. Binnen kunnen de kinderen uren spelen in de speelhoek en de ouders zitten lekker droog in het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10