Lunchroom Lekker Gewoen

Dinerbon Grubbenvorst Lunchroom Lekker Gewoen
Adres
Kloostersestraat 14a
5971 BD Grubbenvorst
Telefoon
077-3661848
Dinerbon Grubbenvorst Lunchroom Lekker Gewoen
Dinerbon Grubbenvorst Lunchroom Lekker Gewoen
Dinerbon Grubbenvorst Lunchroom Lekker Gewoen

Aan de Kloostersestraat in Grubbenvorst staat Lunchroom Lekker Gewoën. Het is gelegen aan het nieuw heringericht centrumplan van Grubbenvorst. Binnen kunnen 75 mensen terecht en buiten op het terras is plek voor 40 zitplaatsen. Het terras kijkt uit over het plein. Bij Lunchroom Lekker Gewoën kunt u verwachten dat u persoonlijke aandacht en gastvrijheid krijgt. Elke dag gaat het team van Lekker Gewoën voor een optimale belevening. Zij zullen er dan ook alles aan doe om u als gast te laten genieten van een culinair bezoek. In het restaurant is er veel gewerkt met donkere kleuren en moderne tafels en stoelen. Ook zijn er bloemen en kaarsen aanwezig en hangen er moderne lampen aan het plafond. Deze combinatie in het interieur zorgen voor een chique, warme en gezellige uitstraling. U kunt hier nu van genieten met uw dinercheque!

Bij Lekker Gewoën kunt u genieten van puur en ambachtelijk eten, maar ook van de steeds wisselende gerechten die worden bereid met seizoens- en streekgebonden producten en ingrediënten. Alle gerechten worden vers bereid en er wordt veel aandacht aan zowel de smaak als de uitstraling besteed. Met uw dinercheque bent u hier aan het juiste adres als u ook voor een gezonde levensstijl werkt. Dit doet Gewoën ook n helpt zo met een positieve bijdrage aan het welzijn van de mens in het algemeen.

Voor een geweldige en gezond etentje gaat u zeker met uw dinercheque of dinerbon naar Lunchroom Lekker Gewoën! U kunt van dinsdag tot en met zondag terecht!

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10