't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante - Pizzeria

Dinerbon Heel 't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante - Pizzeria
Adres
Heerbaan 41
6097AW Heel
Telefoon
0475 570999

Ontdek de gevarieerde menukaart van 't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante - Pizzeria

Komen er binnenkort vrienden langs en wil je kiezen voor een makkelijke hap? Kies je in het weekend graag voor een avond uit eten of is er een andere reden waarvoor je jouw dinerbon graag wilt gebruiken? In alle gevallen kun je jouw bon goed besteden bij 't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante - Pizzeria. Je hebt de keuze uit een gevarieerde menukaart en 't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante - Pizzeria is zes dagen per week open, inclusief vrijdag, zaterdag en zondag.

Voor welke gerechten kies jij met je dinercheque?

Of je nu in je eentje de dinerbon wilt gebruiken, met vrienden of met familie, in alle gevallen zit je bij 't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante - Pizzeria. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere en vullende Döner schotel, zet je tanden in een verse hamburger of kies voor een lekkere schnitzel met frietjes. Gaat je voorkeur uit naar de Italiaanse keuken, ook dan zit je bij 't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante - Pizzeria helemaal goed. Kies in dat geval voor een overheerlijke pizza of een pizza calzone. Voor de kleine honger zijn er tal van snacks te bestellen en voor de gezonde honger kies je uit een van de salades. Vul je bestelling aan met een bijpassend koud drankje en een avond genieten staat helemaal vast.

Breng een bezoek aan 't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante – Pizzeria

't Lekker Hepke Caffettaria - Ristorante – Pizzeria is iedere dag, met uitzondering van woensdag, geopend van 16:00 - 21:15 uur. Je vindt de caffetaria aan de Heerbaan 41 in heel. Naar welke gerechten gaat jouw voorkeur uit? Ontdek de gevarieerde gerechten en bestel alleen of met anderen via de dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10