Auberge de Rousch

Dinerbon Heerlen Auberge de Rousch
Adres
Kloosterkensweg 17
6419PJ Heerlen
Telefoon
045 571 5890
Dinerbon Heerlen Auberge de Rousch
Dinerbon Heerlen Auberge de Rousch
Dinerbon Heerlen Auberge de Rousch

Aan de Kloosterkensweg in Heerlen staat Auberge de Rousch. Het is een mooi en knus ingericht restaurant. U kunt hier terecht voor verschillende gelegenheden. Zo kunt u hier terecht voor een trouwerij, vergadering, feest, romantisch diner of een diner met vrienden of familie. Het kan allemaal bij Auberge de Rousch! Neem ook zeker uw dinerbon mee! Zowel in het restaurant als op het terras zal uw etentje bijzonder worden. Het team van Auberge de Rousch staat altijd voor u klaar. Stel gerust al uw vragen, zodat het team u goed advies kunt geven. Laat u van tevoren ook gerust weten als u een allergie heeft of een speciale dieetwens, zodat de koks hier eventueel rekening mee kunnen houden.

Voor uw dinercheque kunt u van heerlijke bourgondische en eigentijdse gerechten genieten. De grote en kleine kaart van het restaurant zijn verrassend en veelzijdig. Ook veranderen de specialiteiten van de kaart per seizoen. Zo blijft de kaart wisselend en kunt u vaak genieten van verschillende heerlijke gerechten! Geniet altijd van verrukkelijke lunches, brunches en diners!  Laat u verassen door de geweldige chef-kok en zijn brigade. Zij bereiden de gerechten met de beste en lekkerste producten, zodat de smaak van de gerechten u kunnen laten betoveren. U en uw gezelschap zullen tevreden het restaurant verlaten!

Auberge de Rousch is zeven dagen per week geopend. U heeft dus keuze wanneer u wilt komen! Als u komt vergeet dan zeker uw dinercheque of dinerbon niet om deze te verzilveren!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10