Eetcafe de Pancraat

Dinerbon Heerlen Eetcafe de Pancraat
Adres
Pancratiusplein 53
6411 JZ Heerlen
Telefoon
045 579 0145
Dinerbon Heerlen Eetcafe de Pancraat
Dinerbon Heerlen Eetcafe de Pancraat
Dinerbon Heerlen Eetcafe de Pancraat

Als u Heerlen bezoekt, is het zeker de moeite waard om uw dinerbon of dinercheque te besteden in Eetcafé de Pancraat. In het centrum van de stad met zijn rijke geschiedenis vindt u dit eetcafé op het Pancratiusplein. Het is de ideale plek voor een lekkere lunch of een uitgebreid drie gangen diner. Gezelligheid en klantvriendelijkheid staan voorop en dat kunt u merken! 
Combineer een dagje shoppen of een bezoek aan het Thermenmuseum met een sfeervolle avond in de Pancraat. U kunt er heerlijk genieten van het eten en daarbij zijn er regelmatig diverse live optredens welke de avond helemaal compleet maken. De meest recente updates zijn te vinden op de Instagram pagina van het eetcafé. 

Bent u op zoek naar een knus diner voor twee of naar een gezellige avond met een groep vrienden, u bent van harte welkom in de Pancraat. 
Kiest u voor alleen een hoofdgerecht en dessert of een drie gangen diner, het is allemaal mogelijk. Er is een uitgebreide menukaart met diverse smaakvolle gerechten. Van kip tot een lekkere malse biefstuk of pittige scampi spiesen. Er staat zelfs een echte Limburgse specialiteit op het menu: zuurvlees. 
Voor de vegetariërs onder ons is er de vega wrap met verse groenten, kidneybonen en chilisaus. Voor ieder wat wils! Ook aan de kinderen is gedacht in de menukaart. 
In de zomer kunt u van uw maaltijd genieten op het sfeervolle terras met uitzicht op de Sint Pancratiuskerk en het Glaspaleis. 

De Pancraat is behalve de meest gezellige kroeg van Heerlen ook nog de plek voor een lekkere lunch of een diner! Natuurlijk kunt u ook hier de rekening voldoen met uw Dinerbon of Dinercheque.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10