Graffiti

Dinerbon Heerlen Graffiti
Adres
Laanderstraat 27
6411 VA Heerlen
Telefoon
045 5714241
Dinerbon Heerlen Graffiti
Dinerbon Heerlen Graffiti
Dinerbon Heerlen Graffiti

Restaurant Gaffiti in Heerlen

Kunst op de muur en op het bord, dat is restaurant Graffiti aan de Laanderstraat 27 in Heerlen omschreven in slechts een paar woorden. Heerlen is de stad van de muurschilderingen. Je kunt ze op vele gebouwen in de stad bewonderen. Restaurant Graffiti haalt de kunst van de straat naar binnen. Lokale en internationale graffiti artiesten hebben de muren van het restaurant aangekleed. Ieder in zijn of haar eigen typerende stijl. Het restaurant is een fusie tussen kunst en lekker eten en bewijst dat de twee goed samen gaan. Je kunt er terecht voor een heerlijk diner. Graffiti accepteert de dinerbon en dinercheque bij het afrekenen en dat is mooi meegenomen.

Van kunst op de muur naar kunst op het bord

Het nog jonge restaurant heeft een vrij beperkte menu kaart, maar wat er op staat schept zeer hoge verwachtingen. Normandische oesters, kikkerbillen, Waygu bacon en Yellowfin tonijn om maar eens wat op te noemen. Ook aan de vegetariërs is gedacht. Gevulde avocado met quinoa of ravioli paddenstoelen met truffels. De hoge verwachtingen die het menu schept, worden omgezet in de werkelijkheid. Perfecte presentaties op het bord zijn een lust voor het oog. Kunst op het bord! “Over smaak valt te twisten” zegt men, maar dat is hier niet van toepassing: in een woord geweldig. Neem gerust ook de kinderen mee, want er wordt voor hen een op maat gemaakte kindermaaltijd klaargemaakt.

Restaurant Graffiti is geopend woensdag tot en met zondag vanaf 5 uur ‘s middags tot tien uur ‘s avonds. Je vind het aan de Laanderstraat 27 op ongeveer zes minuten loopafstand van het treinstation in Heerlen. Wil je zeker zijn van een tafel? Dan kun je ook reserveren: 045- 5714241. Wil je enkel de kunstwerken bekijken? Dat kan gratis woensdag tot en met zaterdag tussen tien uur en half twaalf in de ochtend en drie uur en half zes in de middag. Consumptie is niet verplicht. Restaurant Graffiti is echt een culinaire parel in het centrum van Heerlen. Zelfs het afrekenen wordt een feestje, als je gebruikmaakt van jouw dinerbon of dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10