Lunchcafe Ambiance

Dinerbon Heerlen Lunchcafe Ambiance
Adres
Promenade 12
6411 JK Heerlen
Telefoon
045-4000733
Dinerbon Heerlen Lunchcafe Ambiance
Dinerbon Heerlen Lunchcafe Ambiance

Op de vierde etage van Winkelcentrum Berden in Heerlen bevindt zich lunchroom Ambiance. Met uw Dinerbon kunt u hier voor, tijdens of na het winkelen heerlijk lunchen of misschien een lekker drankje doen. Het winkelende publiek komt hier samen om even rustig te zitten, bij te kletsen, kortom; even te genieten. De smaakvolle en lichte inrichting van de lunchroom en het attente personeel dragen hier nog aan bij. Ook kunt u in ons café gebruik maken van de snelle WIFI. U kunt dus onder het genot van een hapje of drankje ook even rustig internetten.

Onze menukaart is zeer uitgebreid en biedt alles van en kopje koffie met een gebakje tot een uitgebreide drie gangen lunch. Zo bieden wij bijvoorbeeld vele verschillende broodjes, soepjes en andere lunchklassiekers, maar ook warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Voor de kinderen hebben wij ook speciale gerechtjes, waaronder ambachtelijke pannenkoeken. Naast de reguliere kaart hebben wij altijd speciale maandelijkse aanbiedingen die passen bij het seizoen. Op gure winterdagen zijn deze specialiteiten bijvoorbeeld lekker warme erwtensoep of stevige goulashsoep. Dagelijks kunt u zich ook laten verrassen door ons drie gangen menu. Deze wordt zorgvuldig samengesteld door onze enthousiaste chef kok Mark. Bij de gerechten kunt u uiteraard een lekker wijntje of een koud biertje drinken.

Voegt u zich binnenkort bij de vele winkelende mensen en relaxende zakenlieden die Ambiance al eens een bezoek brachten? U kunt uw lunch makkelijk met uw Dinercheque afrekenen waardoor het uw dag ook nog eens niet duurder zal maken! Hopelijk tot snel!

 

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10