Poort van Herle

Dinerbon Heerlen Poort van Herle
Adres
Stationstraat 22
6411 NH Heerlen
Telefoon
045-7504748
Dinerbon Heerlen Poort van Herle
Dinerbon Heerlen Poort van Herle
Dinerbon Heerlen Poort van Herle

Midden in het centrum van de stad Heerlen, met uitzicht op het station en nabij het mooie stadscentrum waar u naar hartenlust kunt winkelen, vindt u de gezellige en sfeervolle brasserie Poort van Herle. Bij de Poort van Herle bent u met uw dinerbon welkom voor een gezellige culinaire stop, bijvoorbeeld voordat u een bezoek gaat brengen aan de prachtige stad of nadat u een lange dag heeft gewinkeld in het stadscentrum. Ook na een lange werkdag is het echter goed toeven bij Poort van Herle en kunt u de drukte en de zorgen van alledag even helemaal van u afschudden.

Bij brasserie Poort van Herle heerst altijd een ontspannen sfeer. U kunt met uw dinercheque komen genieten van heerlijke en voedzame gerechten. Dit kan binnen in het prachtige restaurant met een historische ambiance, of buiten op het grote gezellige terras. Het pand waarin brasserie Poort van Herle is gevestigd stamt uit 1920 en heeft een zeer rijke historie die te maken heeft met het Limburgse Brand Bier. Dit bier wordt hier al bijna een eeuw geschonken en ook tegenwoordig kunt u bij Poort van Herle komen genieten van een heerlijk koud Brand Biertje bij uw maaltijd! De menu’s die worden aangeboden bij Poort van Herle wisselen regelmatig, dus u heeft de mogelijkheid om met uw dinerbon steeds weer nieuwe gerechten te komen ontdekken.

Lijkt het u leuk om met uw dinercheque te komen eten of drinken op deze bijzondere locatie in het mooie Heerlen, wees dan welkom bij Poort van Herle en geniet van heerlijk eten en veel gezelligheid in het hart van de stad.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10