Restaurant & Lounge Chique

Dinerbon Heerlen Restaurant & Lounge Chique
Adres
Akerstraat 19A
6411GV Heerlen
Telefoon
045 5119470
Dinerbon Heerlen Restaurant & Lounge Chique
Dinerbon Heerlen Restaurant & Lounge Chique
Dinerbon Heerlen Restaurant & Lounge Chique

Restaurant & Lounge Chique is zoals de naam het al zegt een chique ingerichte lounge en restaurant. Dit chique restaurant staat aan de Akerstraat in Heerlen. Er is gewerkt met donkere kleuren in het restaurant wat voor een warme sfeer zorgt. De indeling van het restaurant is gezellig. Een deel van uw gezelschap kan op de bank zitten en de andere tegenover op mooie stoelen. Ook zijn er gewone tafels en stoelen aanwezig. De lampen van het restaurant zijn ook heel modern en kunnen ook een bepaalde sfeer in het restaurant brengen. Restaurant & Lounge Chique is geschikt voor jong en oud. U kunt dus zeker langskomen voor een romantisch etentje, een etentje met uw kinderen, uw ouders eens lekker trakteren, maar u kunt ook zeker langskomen met uw vrienden of uw collega’s voor een collegiaal etentje! Bij restaurant Chique staan de gasten, heerlijk eten en gezelligheid centraal! Dit kunt u nu ook zeker beleven met uw dinercheque!

In de keuken worden heerlijke gerechten gemaakt met regio en seizoen gebonden gerechten. Op de menukaart staat tapas, bites, amuse, share en een borrel, dat allemaal voor uw dinerbon! De gerechten worden stuk voor stuk vers bereid en hieraan wordt veel tijd besteed. Ook werken de koks met veel passie en liefde aan elk gerecht. U zult dit zeker terug proeven!

Op maandag en dinsdag is restaurant & lounge Chique gesloten, maar op de andere dagen op zij graag hun deuren voor u, uw gezelschap en uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10