Ronnie's BBQ RIBS

Dinerbon Heerlen Ronnie's BBQ RIBS
Adres
Dautzenbergstraat 28
6411LC Heerlen
Telefoon
045 5119909
Dinerbon Heerlen Ronnie's BBQ RIBS
Dinerbon Heerlen Ronnie's BBQ RIBS
Dinerbon Heerlen Ronnie's BBQ RIBS

Aan de Dautzenbergstraat in Heerlen staat Ronnie’s BBQ RIBS. Met uw dinerbon kunt u hier nu heerlijk van het eten komen genieten! Het restaurant heeft een leuke en speciale inrichting. Zo zijn er op de muren mooie roze bloemen te zien en verder is er gewerkt met donkere kleuren en houttinten. Restaurant Ronnie’s BBQ RIBS heeft een mooie entourage. Het team van Ronnie’s BBQ RIBS staat elke avond voor u klaar om u een geweldige avond te geven! U kunt bij Ronnie’s BBQ RIBS terecht voor een romantisch diner of juist met een groter gezelschap. Kom dus gerust langs met uw vrienden, kinderen, familie, collega’s of andere collega’s! Bij restaurant Ronnie’s BBQ RIBS kunt u gerust uw bruiloftsfeest, verjaardag, vrijgezellenfeest of een ander feest komen vieren!

U kunt bij Ronnie’s BBQ RIBS heerlijk gevarieerd eten. Er worden verschillende categorieën bereid in de keuken. Zo zijn er starters, hoofdgerechten, chicken wings, hamburgers, double bun, giant, vegetarische gerechten en een kindermenu voor de allerkleinste. Zo is er bijvoorbeeld carpaccio, spare ribs, New Orlean regular, vega burger, entrecote, pulled pork, Londons Big Ben en nog véél meer! De gerechten worden vers bereid en zijn van hoge kwaliteit. U zult voor uw dinercheque dus alleen maar de beste gerechten geserveerd krijgen! Ook zijn er genoeg heerlijke dranken voor zowel jong als oud.

Ronnie’s BBQ RIBS is van dinsdag tot en met zondag geopend van 17:00 uur tot 23:00 uur. Wees er zeker bij met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10