Hotel Restaurant Antiek

Dinerbon Helden Hotel Restaurant Antiek
Adres
Mariaplein 1
5988 CH Helden
Telefoon
077 - 3067200

Vlakbij de Belgische en Duitse grens, in het centrum van het Noord-Limburgse Helden ligt Hotel-Restaurant Antiek, waar u met uw Dinerbon Bourgondisch kunt genieten. De naam is gebaseerd op de antieke voorwerpen en het interieur die het pand nu nog steeds sieren. Hotel-Restaurant Antiek ligt op een prachtige locatie op een steenworp afstand van talrijke bezienswaardigheden en natuurlijk natuurgebied “de Groote Peel” en het watersportgebied te Roermond. Met uw Dinerbon kunt u als afsluiter van een actief dagje in de buitenlucht genieten van een heerlijk diner in het restaurant van Antiek! Het Limburgse landschap levert niet alleen mooie plaatjes op, maar ook een hoop heerlijke dingen voor in de keuken. Denk dan bijvoorbeeld aan asperges, champignons en heerlijke kaas.

Antiek staat voor genieten van lekker eten en een goed glas wijn in een unieke en prachtige ambiance. Kom in ons restaurant bij de open haard genieten van een wijntje, prosecco of champagne. U mag kiezen! In restaurant Antiek kunt u met uw Dinercadeaubon à la carte genieten van mooie streekproducten die wij ambachtelijk omtoveren in een heerlijk diner. Ook hebben wij een lunch menu bestaande uit twee gangen en het Leida’s Diner Menu Surprise, van drie tot vijf gangen. Bij Antiek kunt u ook heerlijk natafelen met één van onze mooie desserts of met een simpel kopje koffie. Dankzij de warme, huiselijke sfeer zult u het moeilijk vinden om weg te gaan!

Kom ons met uw Diner Cadeau Dinercheque gezellig bezoeken in Hotel-Restaurant Antiek. Wij hopen u binnenkort een keer te kunnen verwelkomen en we heten u op voorhand van harte welkom! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10