Restaurant Se7en Helmond

Dinerbon Helmond Restaurant Se7en Helmond
Adres
Markt 213
5701 RJ Helmond
Telefoon
0492 842065
Dinerbon Helmond Restaurant Se7en Helmond
Dinerbon Helmond Restaurant Se7en Helmond

Restaurant Se7en zit gevestigd in een prachtig monumentaal hoekpand in het centrum van Helmond. De warme en klassieke uitstraling van het pand vindt u ook terug in het interieur. U kunt genieten van een informele sfeer in de brasserie of wijnbar terwijl u ook in een formele setting kunt dineren in de luxe herenkamer. Wees welkom met uwdinerbon of dinercheque!

Bij Restaurant Se7en kunt u genieten van unieke creaties met pure en eerlijke smaken die met liefde en passie zijn bereid door onze keukenbrigade. Verwacht bij ons verrassende gerechten en smaaksensatie die allemaal bestaan uit verantwoorde producten. Kies voor ons Smaak & Beleving menu waarbij u kunt kiezen uit 3 of meer gangen die samengesteld worden door onze chef. Onze chef en zijn team zorgen voor smaken die bij elkaar passen en die u nog niet eerder heeft gezien. Om de smaakbeleving nog intenser te maken heeft onze sommelier voor elk menu een bijpassend wijnarrangement samengesteld. Maakt u toch liever zelf een keuze? Dan zit u goed bij ons a la carte menu bestaande uit Se7en Signature gerechten.

Een unieke smaakbeleving in een prachtige atmosfeer, dat is wat u mag verwachten bij ons. Ons team zal er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Met mooi weer beschikken wij ook nog eens over een prachtige binnentuin. Kies voor een onvergetelijke beleving met uw dinerbon of dinercheque. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10