Snackpoint Herkenbosch

Dinerbon Herkenbosch Snackpoint Herkenbosch
Adres
Europalaan Oost 28
6075ED Herkenbosch
Telefoon
0475 537333
Dinerbon Herkenbosch Snackpoint Herkenbosch

Lekker snacken bij Snackpoint Herkenbosch? Dat kan vanaf nu met uw dinercheque! Snackpoint Herkenbosch is gevestigd aan de Europalaan Oost in Herkenbosch. Het is een gezellig en leuk restaurant waar u altijd van harte welkom bent! Snackpoint heeft een geweldig team voor u klaar staan. Zij helpen u graag vriendelijk met al uw vragen en wensen. Ook zullen zij ervoor zorgen dat uw bezoek vlot verloopt en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. het restaurant zelf is modern ingericht. Er is voornamelijk gewerkt met donkere kleuren waaronder rood, bruin en zwart. Deze kleurencombinatie zorgt voor een warm en gezellig gevoel. Bij Snackpoint kunt u uitstekend met jong en oud terecht. Ga dus gerust langs met uw kinderen, ouders, broer of zus, vrienden of goede collega’s. Ook voor een romantisch etentje kunt u uitstekend terecht bij Snackpoint Herkenbosch!

Snackpoint Herkenbosch biedt u een heerlijke wok aan. U kunt dus zelf kiezen wat u wilt eten. Dit is zowel voor jong en oud heel handig. Wat ook heel handig is, is dat u de wok gerust kunt betalen met uw dinerbon! Ook is Snackpoint Herkenbosch een snackbar en kunt u Chinees eten afhalen. U kunt hier dus terecht voor verschillende mogelijkheden. Kies wat u wilt en de koks en bediening zorgen ervoor dat u een uitstekend etentje heeft!

Van maandag tot en met zondag kunt u terecht bij Snackpoint. Het restaurant is op deze dagen geopend van 16:30 uur tot 23:00 uur. Hopelijk tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10