Wokrestaurant de Sport

Dinerbon Herkenbosch Wokrestaurant de Sport
Adres
Europalaan Oost 28
6075ED Herkenbosch
Telefoon
0475 537 333
Dinerbon Herkenbosch Wokrestaurant de Sport

Kom nu ook met uw dinerbon naar Wokrestaurant de Sport! Wokrestaurant de Sport is gevestigd aan de Europalaan Oost in Herkenbosch. Het restaurant is sfeervol ingericht. Het plafond heeft een rode glans met blauwe lampen en in het restaurant staan rode en zwarte stoelen aan donkere tafels. Er is zowel een warme als romantische sfeer gecreëerd. Met mooi weer is het terras aan de voorkant geopend. Het terras is overdekt met een dak van groene bladeren. U wordt bij aankomst vriendelijk en gastvrij ontvangen door het personeel. Ook uw gehele bezoek staan zij voor u klaar. U kunt dus gerust met al uw vragen en wensen bij hen terecht. Laat van te voren ook even weten als u een allergie heeft, zodat het restaurant u advies kan geven over het eten. Jong en oud zijn van harte welkom bij Wokrestaurant de Sport! Ga dus gerust langs met uw ouders, kinderen of romantische date, met collega’s mag uiteraard ook!

Er wordt grote zorg gedragen voor de verschillende producten en ingrediënten van de Sport. U kunt kiezen uit verschillende verse hapjes en gerechten. Pak wat u wilt en eet uw buik rond! U kunt gerust betalen met uw dinercheque voor een nog leukere avond! Er is genoeg keuze aan verschillende hapjes en gerechten waardoor er zeker voor iedereen wel iets lekkers tussen zit.

De Sport is van maandag tot en met zondag geopend van 16:30 uur tot 23:00 uur. Ga er zeker eens eten met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10