De Eetkamer Hoensbroek

Dinerbon Hoensbroek De Eetkamer Hoensbroek
Adres
Nieuwstraat 5
6431KP Hoensbroek
Telefoon
045 521 2163
Dinerbon Hoensbroek De Eetkamer Hoensbroek

Woont u in de buurt van Hoensbroek? Kom dan eens langs bij restaurant De Eetkamer Hoensbroek. Neem dan ook gerust uw Dinerbon mee. Sinds 2007 staat dit restaurant bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en uitzonderlijk vriendelijke bediening. Er wordt ook met veel passie en plezier gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking. Ga lekker zitten in het sfeervolle restaurant of op het ruime terras en geniet van een lekker hapje en drankje in ruil voor uw Dinercheque.

De Eetkamer Hoensbroek is van dinsdag tot en met zondag geopend voor ontbijt, lunch en diner. U kunt de lunch zo licht of uitgebreid maken als u zelf wilt. Zo hebben ze een aantal laagdrempelige zachte belegde broodjes, tosti’s en soepen. Maar het is ook mogelijk om één van de warme lunchgerechten te bestellen zoals de runderkroketten, de boerenomelet of saté van de haas. Ook in de avond kunt u met de Dinerbon terecht bij De Eetkamer Hoensbroek. Begin de avond met een lekker glas wijn en het tapasbord met diverse hartige hapjes om te delen. Onder de hoofdgerechten vindt u lekkernijen zoals kabeljauwfilet, gegrilde varkenslende, biefstuk en diverse pasta’s. Bent u vegetariër? Ga dan voor de huisgemaakte groentestrudel! Neem ook gerust uw kinderen mee naar De Eetkamer Hoensbroek, want ze hebben een uitgebreide kinderkaart.

Wilt u zich liever laten verrassen? Bestel dan met uw Dinercheque het verrassingsmenu van drie gangen. U hoeft alleen maar te kiezen uit vlees, vis of vegetarisch en de keukenbrigade zal haar uiterste best doen om u een bijzonder diner te reserveren. Eet smakelijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10